Şimdi Ara

Kunduz'da Eğitmen Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
23.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar öncelikle. Bir başarı değil de, YKS'de tarihten toplam bir boşum var. Çok büyük ihtimalle de tarih okuyacağım. Zevkine çalışmak için ve ayrıntı bir soru gelme ihtimaline karşı bir ÖABT kitabı almayı da düşünüyorum. Yani akmasa da damlar en azından. Hem soruları cevaplamak matematiğe göre falan da daha kolay olur. Eğitmen olarak kabul edilir miyim sizce? Veya verdikleri ücret, emeğimize değiyor mu? Bilgisi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKSBİRİNCISIOLACAKADAM -- 27 Temmuz 2019; 13:29:2 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kunduz'da Eğitmen Olmak

Kunduz'da eğitmen olarak, topluluğa bilgi ve rehberlik sunma fırsatına sahip olacaksın. Kunduz eğitmenleri, öğrencilere becerilerini geliştirmeleri, yeni bilgiler edinmeleri ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaları için destek sağlar.

Kunduz Eğitmen Şartları:

• Öğretim veya eğitmenlik alanında deneyim
    • Alanında uzmanlık
    • Mükemmel iletişim ve kişilerarası beceriler
    • Öğrencileri motive etme ve teşvik etme yeteneği
    • Bir topluluk önünde rahat konuşma becerisi

Kunduz Eğitmen Başvuru Süreci:

Eğitmen olmakla ilgileniyorsan, web sitemiz üzerinden başvurunu yapmalısın. Başvurun, özgeçmişini, niyet mektubunu ve alanınla ilgili deneyimlerini gösteren belgeleri içermelidir.

Kunduz'da Eğitmen Olmak için Adımlar:

• {kunduz eğitmen şartları}nı karşıladığından emin ol.
    • Web sitesinden {kunduz eğitmen başvurusu} yap.
    • Başvurunu destekleyici belgelerle tamamla.
    • Başvurunun incelendikten sonra uygun adaylar mülakata davet edilecektir.

Kunduz Eğitmeninin Sorumlulukları:

Kunduz eğitmenleri olarak, aşağıdaki sorumlulukları üstleneceksin:

• Öğrencilerle {kunduz da eğitmen olmak} üzere dersler vermek
    • Öğrencilere bilgi ve rehberlik sunmak
    • Öğrencilerin kişisel ve profesyonel gelişimini desteklemek
    • Eğitim programlarının geliştirilmesine ve yürütülmesine yardımcı olmak
    • Toplulukla etkileşim kurmak ve {kunduz eğitmen olma şartları}nı tanıtmak
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eğer iyi bir üniversiteyi iyi bir puanla kazandıysan şimdiden başvur derim.
  • Zirkonyum9 kullanıcısına yanıt
    Odtü gelecek gibi hocam. Ama şimdiden başvuramıyorum. Üniversite öğrencisi olma şartı aranıyor. Yani en azından tercih sonuçlarını beklemem lazım sanırım.
  • Kabul alırsında değmiyor verdiğin emeğe,matematik ve geometri çözüyordum hızlı çözdüğümü de düşünüyorum ama bir saat ugraşıyorsun en fazla alacağın 7-8tl.Geçen yaz yapacak bir şeyim yoktu zaten matematikte severim çözmüştüm birkaç ay ,elime 500-600tl geçmişti.Şu aralar soru bulamazsın pek zaten yıl içinde uğraşman daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 27 Temmuz 2019; 12:54:27 >
  • YKSBİRİNCISIOLACAKADAM Y kullanıcısına yanıt
    Ben girmiştim tercih yapmadan önce,başvurursan sıkıntı yapmazlar yüksek ihtimal.
  • Hocalarım bu tarih ama. Hani matematikte kalkıp kâğıda işlem yapmak, bazı sorularda çok kafa yormak falan gerekebilir de, tarihte oturduğum yerden, telefonun not defterini açıp soruyu cevaplayabilirim mesela. Otobüste giderken, yatmadan önce, ne bileyim buluşmaya geç gelen arkadaşı beklerken bile soru çözebilirim diye düşünüyorum.

@omerfaruk60 zaten tercih sonuçlarını beklemem gerekiyormuş. Onun haricinde çok soru olmasa da sıkıntı olmaz herhalde, olmadığı zaman kaybedecek bir şeyim olmuyor sonuçta. :D
  • Başvuruda üniversite ve bölüm kısmı var ama. Oraya ne yazabilirim ki bu durumda?
    Hocam tutor.kunduz.com calismiyor, siz nereden buldunuz basvuru formunu?
    Tutturacağın bölümü yazabilirsin,en son eklemek istediğiniz bir şey var mı diye soru sorarsa oraya durumu açıklarsın.Yazın mat-geo sorusu bile yok tarih hiç olmaz şuan başvurmanın bir faydası da yok,okulların açıldığı zaman başvursan bir kaybın olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 27 Temmuz 2019; 13:9:52 >
  • Orası öyledir zaten muhtemelen. Özellikle sözelci ve eşit ağırlıkçılar atarsa atar. Onların da sayısı öyle çok fazla değildir herhalde.

Bilmiyorum ama yine de denemek istiyorum. Eğer dediğiniz gibi çok az soru geliyorsa bırakabilirim zaten. Çok önemli bir işim olursa da işime devam ederim. Olmasa da olabilir yani. Hem bir de tarihi seviyorum baya. Soru çözmek işkence gibi gelmez bence. Ama cevabınız için teşekkür ederim yine de.
  • personalcomputer kullanıcısına yanıt

Bu değil mi, açılıyor bende.
  • Anladım hocam, biraz bekleyebilir o zaman.
  • Ben cevap verdikten sonra veya verirken mesajı editlemişsiniz sanırım. Şimdi gördüm anca.

Evet, 3 tane ders alınabildiğini gördüm. Duruma bağlı olarak, alabilirim belki. Ama önce kendimi tam olarak yeterli görmem gerekiyor. Çözüp iyi anlatamamak var ve çözüp soru işareti bırakmamak var. İkincisini yapamayacaksam, diğer dersleri almasam da olur bence.
    Chrome'dan girilmiyor, geri bildiriminiz icin tesekkurler.
  • Sınav açıklandığı gün başvurdum dönmediler hâla.Oraya yazdığım üniyi tercih etmekten de vazgeçtim ama sorun olmaz herhalde
  • Yorumlarda falan, başvuru yoğunluğu çok olunca hemen dönemiyoruz falan yazmışlar. Belki de o yüzden dönmemişlerdir.
    Girmesi inanılmaz kolay. Ama verdiğin emeğe değmiyor 0.50krş değerlendirme yapmazsa ki yapmıyor değerli öğrencilerimiz 0.40 alıyorsun. Daha da kötüsü bazısı özellikle 3 yıldız verip 0.30 krş alıyoruz. O 3 yıldız veren öğrencilere selam olsun 1 sayfa çözüme 3 yıldız xddd hahahahahahahhha.
    Not: Hani şu var anlamazsın 2 veya 1 yıldız verirsin güvercinle dönerim ama 3 yıldız veriyorsan yorum yapmıyorsan anlamışsın demek değil mi niye 3?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DB0D4E4B -- 27 Temmuz 2019; 14:4:1 >
  • Girmesi kolay olduğundan dolayı kötü bir sistem. Zaten sorualrın az olduğu saatlerde saniyesinde başkaları soruları alıyor. Diğer türlü de yazın kötü, çözümü uzun, çözümü kısa vs. sebeplerden düşük puan geliyor. Soru başına 50 krş. Harcadığın emeğe karşılık dalga geçer gibi bir para alıyorsun. Bence bulaşma.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.