Şimdi Ara

Kumho lastikler Hyundai'nin yeni imajını bozuyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Hyundai eski kalitesiz olarak bilinen marka değil artık, gayet güzel otomobiller üretiyor....

Hatta yeni modellerinde kalite çıtasını baya yükseltti...

Ancak bayiye bir gidiyorsunuz, araçlarda Kumho lastikler var....

İnsan lastiklerde kötüye kaçmışlarsa, kim bilir bizim görmediğimiz yerlerde ne gibi ucuz parçalar kullanmışlardır diye düşünüyor...

Zaten okuduğum i30 testlerinde özellikle bu Kumho lastiklerin aracın sürüş özelliklerine kötü etki ettiği belirtiliyor...

Kia birkaç modelinde kademeli olarak kaliteli lastiklere geçiş yaptı, ben aynısını Hyundai için de bekliyorum...

Sorum şu; Sizce Kumho lastikler Hyundai'nin yeni imajını bozuyor mu?

• adamalr yerli lastik kullanıyor niye bozsunki aracı

Bende Chevrolet Aveo var, Kumho lastikler var, araç da Polonya malı, o da ayrı bir olay tabii.
  • kumho kötü lastik değilki formula 3 resmi lastik sponsoru
    Snowboard //// Yamaha XMAX 250
  • kumho lastik hakkında bilgim yok

çok tutulan bir markanın d sınıfı 0 km aracındada toyo vardı

bilmem toyo kalitelimi
    sen arabayı alıcan kumhoyu degil
    sanırım insanlar mıchelin görmek istiyorlar ?

triger
  • Alfabeye göre gidiyorsun galiba.
    Honda
    Hyundai
    .
    .
    .

Sırada ne var İnfiniti mi ?
  • Şu noktada bir şey söyliyim, nerdeyse bütün lastikler kuruda iyi performans gösterir... Asıl problem ıslaktadır... Bu tip markalarda ıslak zenminde yol tutuşta ve özellikle frenajda problemler vardır.... Hatta sadece Kumho değil, iyi markaların eko lastiklerinde de aynı problemler var...

Kumho serttir kolay kolay balon yapmaz jantı yamultmaz ama sürüş özelliklerinin homojen olmamasından dolayı problemler var...

Kaliteli markaların bütün lastikleri belirli bir seviyenin üzerindeyken, bu tip lastiklerde modelden modele ciddi farklılıklar olabiliyor...
  • Kumho'nun kalitesizlik imajı Hyundai'nin aşmaya çalıştığı aynı imajla benzer özellikler içeriyor. Kumho ADAC dahil çeşitli kaynakların değerlendirmelerinde zaman zaman gayet başarılı sonuçlar alabilen bir marka. Elbette başarısız bulunması da mümkündür ki koşulsuz beğenilen Michelin'in bile rezalet denebilecek kadar kötü performans gösterdiği testler var.

Her markanın birden fazla modeli var. Kumho denince tek bir lastik anlaşılmıyor. i30 testinde lastikler beğenilmemişse belki de o araçtaki seri çok başarılı değildi. 2004-2005'te kullandığım Accent'te Hancook marka lastikler vardı ve kar performansı müthişti. Yeni başlamış kar altında tüm araçlar sağda solda debelenirken o araç ve lastiklerle rampayı tıkır tıkır çıkan 3-5 araçtan biri olduğumu gayet iyi hatırlıyorum.

Son olarak bir Kore markasının bir başka vatandaşını orijinal ekipman olarak seçmesini de gayet mantıklı ve yerinde bir davranış olarak görüyorum.

• kumho ve toyo. benim bildiğim kötü lastik değil. michelin'in bile ucuzu kötü çıkabilir. ((mi?)) belki kumho'nun iyisini taksa güzel olacak.

uzak doğunun en iyi lastiklerinden biri yokohama galiba...

Orijinalden alıntı: 911GT3

Şu noktada bir şey söyliyim, nerdeyse bütün lastikler kuruda iyi performans gösterir... Asıl problem ıslaktadır... Bu tip markalarda ıslak zenminde yol tutuşta ve özellikle frenajda problemler vardır.... Hatta sadece Kumho değil, iyi markaların eko lastiklerinde de aynı problemler var...

Kumho serttir kolay kolay balon yapmaz jantı yamultmaz ama sürüş özelliklerinin homojen olmamasından dolayı problemler var...

Kaliteli markaların bütün lastikleri belirli bir seviyenin üzerindeyken, bu tip lastiklerde modelden modele ciddi farklılıklar olabiliyor...

kumhonun her modeli sert diye birsey yok ben ku31 aldim michelinden biraz sert bridgetonedan cok yumusak bir lastik
    Araç Problemleri konuları *CIVIC PROBLEMLERİ *FIESTA PROBLEMLERİ
  • quote:

Evet Hyundai eski kalitesiz olarak bilinen marka değil artık, gayet güzel otomobiller üretiyor....

İnsan lastiklerde kötüye kaçmışlarsa, kim bilir bizim görmediğimiz yerlerde ne gibi ucuz parçalar kullanmışlardır diye düşünüyor...

Zaten okuduğum i30 testlerinde özellikle bu Kumho lastiklerin aracın sürüş özelliklerine kötü etki ettiği belirtiliyor...

Kia birkaç modelinde kademeli olarak kaliteli lastiklere geçiş yaptı, ben aynısını Hyundai için de bekliyorum...

sanki i20 i30 alan adamlar piste cikiyorda lastikten kaynaklanan yol tutus probleri yasiyorlar... kumho dediğin firma formula 3 e lastik sağlio

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Evet Hyundai eski kalitesiz olarak bilinen marka değil artık, gayet güzel otomobiller üretiyor....

sanki i20 i30 alan adamlar piste cikiyorda lastikten kaynaklanan yol tutus probleri yasiyorlar... kumho dediğin firma formula 3 e lastik sağlio

aynı şeyi bende yazdım. bi yerden bişey bulayımda bi yerden b.k atayım çabasında olan bir arkadaş. doktor kendi haline bırakın dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth
    aynı şeyi bende yazdım. bi yerden bişey bulayımda bi yerden b.k atayım çabasında olan bir arkadaş. doktor kendi haline bırakın dedi

porsche cayenne yokohama lastiklerle geliyor hic yakisiyormu koskoca porsche ye diye konu acicam bende

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

porsche cayenne yokohama lastiklerle geliyor hic yakisiyormu koskoca porsche ye diye konu acicam bende

aç konuyu, ilkmesajım aşağıda

quote:

Alman arabada Japon lastik olur mu yaw.. Allah seni top etsin emi Porsche..

Alman arabaya Alman Continental takar insan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXAPTA -- 28 Temmuz 2009; 17:06:40 >

• İmaj sahibi bir markaysa zaten düşünürdü bunu..

Hyundai ve imaj..
  • KUMHO ve MARSHAL aynı marka, Kore menşeli ve oldukça kaliteli lastik üreten bir şirket. Güney Kore, Çin ve Vietnam'da lastik fabrikaları var, ayrıca ABD'nin Georgia Eyaletinde de bir lastik fabrikası kurup yılda 2.1 milyon lastik üretmek için tesis açmıştır.

KUMHO gibi HANKOOK da Kore menşelidir ve Güney Kore, Çin ve Macaristan'da üretim tesislerine sahiptir.

Ben ise Uzakdoğu lastik markaları arasından şahsen YOKOHAMA markasını beğenirim. Avrupa'da prestijli bir lastiktir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.