Şimdi Ara

Kumho Ku39 17/45/205

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uygun fiyata lastik almam gerekiyor. aşağıdaki siteden bu lastiğin tanesini 175 den veriyorlar. kargo da ücretsiz. bu fiyata sizce nasıl? internetten inceleme değerlerine baktım fiyatına göre gayet güzel puanlar almış

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-kumho-lastik-205-45-r17-ecsta-le-sport-ku39-2015-uretim-205269217/detay

• ben bunun 215-50-r17 olanını aradım stoklarda yokmuş,birkaç bayi getirtiriz dedi ama internet fiyatından %30 fazlasını istediler,,, bende madem fazla para gömülecez almışken en kralını alırım dedim ve goodyear efficient grip performance aldım ,,,, ku39 kumhonun en iyi lastiği, alırsan çok memnun kalacağına eminim

haa bu arada bu verdiğin linkteki adamı bende aramıştım,,,,elinde lastik yokmuş sen beni sonra gene ara dedi,muhtemelen sana da aynı şeyi söylüyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 28 Mart 2015; 14:54:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

ben bunun 215-50-r17 olanını aradım stoklarda yokmuş,birkaç bayi getirtiriz dedi ama internet fiyatından %30 fazlasını istediler,,, bende madem fazla para gömülecez almışken en kralını alırım dedim ve goodyear efficient grip performance aldım ,,,, ku39 kumhonun en iyi lastiği, alırsan çok memnun kalacağına eminim

haa bu arada bu verdiğin linkteki adamı bende aramıştım,,,,elinde lastik yokmuş sen beni sonra gene ara dedi,muhtemelen sana da aynı şeyi söylüyecek

cevaplarınız için teşekkür ederim. ellerinde varmış p.tesi gönderecekler. bütçem dar olduğundan mecburen lastik başına en çok 175 TL verebilirim. yoksa şu an bende 16" goodyear eff grip perf kullanıyorum. 17" jant aldığımdan 2 lastiği acil değiştirmem gerekiyor.

acaba roadstar n7000 ile ku39 arasında fark nasıldır? bilginiz var mı?

• 1 hafta önce kumho ecsta SPT KU31 lastik aldım şehirlerarası yolda çok fazla sıkıştırıp deneme şansım olmadı ama kışlıklardan sonra yol tutuş ve ses konusunda şehiriçinde bile fark ettirdi.
    lastikcim fiyat performans konusunda lastiği baya övdü hatta kendi aracında da yaz-kış kumho kullanıyor ona güvenip aldım şimdilik iyi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

ben bunun 215-50-r17 olanını aradım stoklarda yokmuş,birkaç bayi getirtiriz dedi ama internet fiyatından %30 fazlasını istediler,,, bende madem fazla para gömülecez almışken en kralını alırım dedim ve goodyear efficient grip performance aldım ,,,, ku39 kumhonun en iyi lastiği, alırsan çok memnun kalacağına eminim

cevaplarınız için teşekkür ederim. ellerinde varmış p.tesi gönderecekler. bütçem dar olduğundan mecburen lastik başına en çok 175 TL verebilirim. yoksa şu an bende 16" goodyear eff grip perf kullanıyorum. 17" jant aldığımdan 2 lastiği acil değiştirmem gerekiyor.

acaba roadstar n7000 ile ku39 arasında fark nasıldır? bilginiz var mı?

ucuz lastik alacaksam kumhodan başkasına bakmam,,belkide iyidir dediğin lastik ama ben olsam maceraya girmem,lastik hayati önemi olan bir ekipman,ucuz olsun diyede öldürmenin alemi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    205-55-r16 yazlık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.