Şimdi Ara

kümeler yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öneriniz varmı dostlarım ? cok sıkıntı bir konu benim için

• aga mezunum dun 2-3 saat icinde bitirdim kumeleri gecen sene de yapabiliyordum actim youtubedan soru cozumlerini izledim sonra 150 soru attım yanlisim cikmadi 3-4 bosum var eger mezunsan ve az cok bilgin varsa konuyla alakali hocalarageldik xl soru cozumu ve mat akademi soru cozumunu izle teste dal derim eger ki 12 isen yine bu iki kanaldan konu anlatimi ve soru cozumlerini izle teste dal derim bence abartildigi gibi bir konu degil cevremde cogu kisi trigonometri turev integral yaparken kumeleri yapamiyor anlamis degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedefgazihukuk

aga mezunum dun 2-3 saat icinde bitirdim kumeleri gecen sene de yapabiliyordum actim youtubedan soru cozumlerini izledim sonra 150 soru attım yanlisim cikmadi 3-4 bosum var eger mezunsan ve az cok bilgin varsa konuyla alakali hocalarageldik xl soru cozumu ve mat akademi soru cozumunu izle teste dal derim eger ki 12 isen yine bu iki kanaldan konu anlatimi ve soru cozumlerini izle teste dal derim bence abartildigi gibi bir konu degil cevremde cogu kisi trigonometri turev integral yaparken kumeleri yapamiyor anlamis degilim

bende mezunum kardeş türev integral trigo yapabiliyorum :) ama küme olmuyor nedense

• Ben mezunum benim de sıkıntı hele ki 3 elemanlı alt kümelerinde şu bulunur şu bulunmaz gibi sorular nefret ediyordum sabah açtım baştan sonra hocalara geldik dinledim şimdi rahat çözüyorum hocam kareköktekileri
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    mat akademi soru cozumunu ustune hocalarageldik xl dinle yaparsin kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hedefgazihukuk

@GiveMeYourLife

sagolun arkadaşlar deniyim bide dediğiniz gibi yapıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yapamıyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.