Şimdi Ara

Kumburgaza nasil gitmemi onerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aracli veya aracsiz , besiktastan kumburgaza en kisa sekilde nasil gidebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2015 Toyota Corolla 1.33 Life
    2015 Hyundai i30 CRDİ DCT Elite - Satıldı
    2013 Honda Civic 1.6 Elegance ECO - Satıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

araçlı olursa e5 üzerinden bakırköy-avcılar-beylikdüzü istikametini takip edip kumburgaz girişinden gidebilirsin
    araçsız ise beşiktaştan otobüsle mecidiyeköye ordan metrobüsle yenibosnaya ordan da kumburgaz otobüsü ile kumburgaza geçebilirsin

Aracimla gidersem epey bir karli oluyorum o zaman vakit ve ugras acisindan?

Orijinalden alıntı: uurll

quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

araçlı olursa e5 üzerinden bakırköy-avcılar-beylikdüzü istikametini takip edip kumburgaz girişinden gidebilirsin
    araçsız ise beşiktaştan otobüsle mecidiyeköye ordan metrobüsle yenibosnaya ordan da kumburgaz otobüsü ile kumburgaza geçebilirsin

Aracimla gidersem epey bir karli oluyorum o zaman vakit ve ugras acisindan?

aracınla gidersen tek derdin trafik olur malum o bölgede trafik hep berbat
    araçsız gidişin tek avantajı metrobüs o da ne kadar avantaj sayılırsa tabi

• Yoğun saatlerden (iş çıkış saatleri) kaçının ve tem' i tercih edin. E-5 üzerinde çok fazla radar yapılıyor.

Mahmutbey gişelerinden girdikten sonra kumburgaz ayrımından çıkacaksınız, gayet basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

Yoğun saatlerden (iş çıkış saatleri) kaçının ve tem' i tercih edin. E-5 üzerinde çok fazla radar yapılıyor.

Mahmutbey gişelerinden girdikten sonra kumburgaz ayrımından çıkacaksınız, gayet basit.

Hayırlısıyla Mahmutbey gişelerine kadar ulaşabilirseniz gerisi basit.

Yol durumu için linke tıklayabilirsiniz.
    http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/YogunlukHaritasi.aspx

• Tesekkur ederim cevaplayan herkese , aracimla gitmeye karar verdim peki hangi gunu onerirsiniz? Sali-Cuma arasi her hangi bir gun bir kac saatlik bir isim var , trafik durumu hangi gun ideal olur ki?

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurll

Tesekkur ederim cevaplayan herkese , aracimla gitmeye karar verdim peki hangi gunu onerirsiniz? Sali-Cuma arasi her hangi bir gun bir kac saatlik bir isim var , trafik durumu hangi gun ideal olur ki?

Cuma günleri yazlığa vs giden vatandaşlar sebebiyle diğer günlere nazaran biraz daha yoğunluk oluyor. Akşam saat 4-5 ten sonra yola çıkmadıkça haftaiçi aşırı trafik problemi yaşamazsınız. E5 için söylüyorum tabii bunları

Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Kumburgaz için E5 iyidir, yolu uzatmayın.
    Toplutaşımayla gelecekseniz de, Metrobüsün son durağı beykent, oradan kumburgaza her dakika otobüsler var.

#toplutasima ??

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Kumburgaz için E5 iyidir, yolu uzatmayın.
    Toplutaşımayla gelecekseniz de, Metrobüsün son durağı beykent, oradan kumburgaza her dakika otobüsler var.

#toplutasima ??

Hızlı yazarken boşluk arada kaynamış, abartma la
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.