Şimdi Ara

Kumburgaz Ufo Videolu!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kumburgazda çekilen ufo videosundan birçok kişi haberdardır haberi olmayanlar için paylaşmak istiyorum ufo nun içindeyken uzaylıların kafaları gözüküyor tv yede çıktı bunlar gerçek araştırdılar hiçbir montaj yok hepsi farklı tarihlerde çekilmiştir.

http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-4187905644509565273&hl=en

Lütfen Videoyu İzlemeden Mesaj yazmayın videonun sonunda uzaylıların kafaları gözüküyor.

• sıra ben de kedidir kedi
  • ooh keyfe bak adam acmis isigi iceride atmis iki uzayli andruid kızı uca uca yapio isini.o ufo gemisi bende olcakti.bagdat caddesinden gecsem orda havamdan gecilmezdi laa...
  • video açılmıyo ki
  • açılmıyor
  • bir tanesi ferrari spider benziyor
  • En sonda beyaz bi yuvarlak aldırlar o ne bişeye benzetemedim?+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su altı radar yapımı ardunio
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

sıra ben de kedidir kedi

Seni gereksizler bölümüne alalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Börtü

quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

sıra ben de kedidir kedi

Seni gereksizler bölümüne alalım.

yok içimde kalmıştı senin konuyla alaksı yok kaçtır ben yapacam başkası yapıyordu üzerine alınma yani
  • 1:video oynatmak için linke tıkla alttaki play'e de tıkla açılır
    2:seslerden 2 kişinin bi balkonda,çatıda,mermer zeminde,yada stüdyo kaydı olduğu çıkıyor
    3:ufo yavaş yavaş geçiyor mesela adamda diyo orda yavaş geçiyo abi yavaç geçiyo , neden bu kadar vurguluyor? hiç geçmediği için olmasın?
    4:ufo,uzay gemisi, herne karın arısıysa, bunu kanıtlayacak bi video değildir.
    5:sadece ışıklı bişeyi çekiyor kamera peki neden kanıt olsun diye yeri göğü bulundukları yeri,yanındaki kişiyi çekmiyor?
    6:tamamen saçmalık
    7:bunu yapınca eline ne geçti acaba..
  • Hacı bu ne böle bi mok anlamadım
  • Size onun ne olduğunu söyliyimmi Lan o avize be bildiğiniz daire şeklinde avize allah bilir ışığın gücüyle oynuolardır karanlık bi odada amaç ne burda bide büyük bişi var tam ortada daire içine almış onu gösterio yaw bırakın bu işleri

• yok uzaylı muzaylı ufo mufo
  • hmm kafayı falan gordum de ya gercek gıbı degıl yanı sankı yaopmacık bıse asılmıs oyuncak gıbı duryor ısık falan yanınca gercekcı olyoda nerdeyse hareket etmıor yanı cok garıp gercek de olabılır gercek olmayadabılır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

1:video oynatmak için linke tıkla alttaki play'e de tıkla açılır
    2:seslerden 2 kişinin bi balkonda,çatıda,mermer zeminde,yada stüdyo kaydı olduğu çıkıyor
    3:ufo yavaş yavaş geçiyor mesela adamda diyo orda yavaş geçiyo abi yavaç geçiyo , neden bu kadar vurguluyor? hiç geçmediği için olmasın?
    4:ufo,uzay gemisi, herne karın arısıysa, bunu kanıtlayacak bi video değildir.
    5:sadece ışıklı bişeyi çekiyor kamera peki neden kanıt olsun diye yeri göğü bulundukları yeri,yanındaki kişiyi çekmiyor?
    6:tamamen saçmalık
    7:bunu yapınca eline ne geçti acaba..

takılam firefoxtan olabilir ayrıca bu video sandığım videoysa adam yanındakileride çekiyo ama videonun devamında bu kesilmiş kısmı ben şimdi izlemeye başlıyom videoyu

edit:evet izlediyim video bu video yarım geri kalan kısmıdan yanındaki adamları falanda çekiyo yani sadece ufo kısımlarını izliyosunuz insanların oldugu bolum kesılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuranA -- 4 Eylül 2008; 14:55:20 >

• ya gelsin nolacak. biz türkler her türlü misafiri kabul ederiz
  • %100 F
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßoost

%100 F

%100 A
  • Bunun üzerinde çok durmuşlardı,araştırmalarda sahte olmadığıda kanıtlandı.
  • fake diyenler neye göre fake diyolar merak ediyorum evlerinde araştırma labaratuvarlarımı var acaba videoyu inceleyip sahte diyolar bakıyo aa bu sahte diyo yazıyo ne anlamsızca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.