Şimdi Ara

Kumanda olmadan HDMI açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
17.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa beyler bilgisayarı televizyona bağlıyıp hdmiye geçmek istiyordum ama kumanda kırık olduğu için Scarttan başka yere geçemiyorum televizyon arkasındaki tuşlardan da olmuyor. Nasıl geçicem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kumandasız HDMI Açmak

Kumandasını kaybetmen veya bozman durumunda televizyonunu HDMI üzerinden açman gerekebilir. İşte kumandasız HDMI açma yöntemleri:

Sunny TV'lerde Kumandasız HDMI Açma:

• Sunny TV'lerde "HDMI" tuşu genellikle televizyonun yan tarafında veya alt kısmında bulunur.
    • Tuşa basarak HDMI girişine geçebilirsin.

Kumandasız Televizyonlarda HDMI Açma:

• Bazı televizyon modellerinde, kumandasız HDMI açmayı sağlayan bir fiziksel düğme bulunur.
    • Televizyonun üzerindeki düğmelere bak ve HDMI etiketli bir düğme ara.

Kumandasız Axen TV Açma:

• Axen TV'lerde kumandasız HDMI açma özelliği bulunmamaktadır.

Kumandasız Televizyon Açma Genel Yöntemi:

Eğer televizyonunda kumandasız HDMI açma özelliği yoksa, aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• Televizyonun fişini çek ve birkaç dakika bekle.
    • Yeniden fişe tak ve televizyonun açılmasını bekle.
    • Televizyon açıldıktan sonra, "Kaynak" veya "Giriş" düğmesine basarak HDMI girişine geç.

Bu yöntemler, kumandasız HDMI açmak için yaygın olarak kullanılan yollardır. Ancak, televizyon modeline göre farklılıklar olabileceğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • HDMI protokolünde otomatik tetikleme özelliği olmadığından dolayı SOURCHE komutu olmadan geçebileceğinizi zannetmiyorum.
  • O komudu nasıl gireceğim?
    Not:Tv markası sunny

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -şerafettin - kullanıcısına yanıt
    tv üzerindeki tuş takımında sourche komutu yok ise, sizde de kumanda yok ise, geriye tek seçenek ucuz bir akıllı kumanda almak kalır. infrared frekans aralığı uygun her kumanda ile o komutu verebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.