Şimdi Ara

Kulüplere soruşturma şoku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu son kulüpler birliği toplantısın da olan olaylar.şimdi onlar düşünsün

Ankara Spor Savcılığı, büyük kavga ve tartışmaların yaşandığı, tehditlerin havada uçuştuğu son kulüpler birliği toplantısı ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir karar aldı...

Savcılık, olaylı toplantı için soruşturma başlatma kararı aldı... Soruşturma, sonucuna göre kulüplerin başkanlarına tedbire kadar gidebilecek bir süreci başlatabilir. Spor Savcısı Hakan Yüksel, az önce bakanların da katıldığı Spor Müsabakaları Güvenliği Çalıştayı'nda yaptığı sunumda, Ankara Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğüne de konu ile ilgili bilgi ve belgelerin toplanması için talimat verildiğini açıkladı...

• Gösteriş. Hiçbir şey çıkmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hele sukur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O savciyi gomecek yer bulamazlar.Ayik olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eger gomecek yer bulamam lafı soylendiyse şimdi trabzon düşünsün.
  • kayseri başkanı resmi sitesinden o sözlerin söylenmediğini açıkladı siz hala konuşuyosunuz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

kayseri başkanı resmi sitesinden o sözlerin söylenmediğini açıkladı siz hala konuşuyosunuz .

Üzerine bizim başkan da açıkladı ben öyle bir şey demedim diye ama bazıları kendileri duymuş hala aynı tatava ile devam ediyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bişey bişeyi ısırmaz derler bizim köyde, başkanlarının nasıl hükümet yanlısı olduğuda belli.Birşey çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone61

quote:

kayseri başkanı resmi sitesinden o sözlerin söylenmediğini açıkladı siz hala konuşuyosunuz .

Üzerine bizim başkan da açıkladı ben öyle bir şey demedim diye ama bazıları kendileri duymuş hala aynı tatava ile devam ediyorlar.

Neden ilk resmi siteden yapılan açıklama da söylemedi,neden hala resmi siteyi kullanarak tehdite devam etti ve neden olay olduktan 4 gün sonra ben öyle kelime kullanmadım dedi.arkadaşım buna sen inanırsın ama ben inanmam,savcı inanmaz,şu ana kadar yaptığı bütün açıklamaları adım gibi eminim sende biliyorsun resmen suç unsuru taşımakta,hep tehdit,hakaret.hak böyle aranmaz arkadaşım yargı bitmemiş bitsin suçlu olan varsa çıkarsın kulübünün hakkını savunursun.samsunluyum,babam trabzonsporlu ve doğal olarak çoğu akrabam trabzonsporlu bir tanesi akp mitinginden ve hele yapılan seçimden sonra hacıosmanoğlundan memnun değil.bir de şu var sen başkansın taraftar zihniyetin de nasıl düşünebilirsin,ne demek sandıkta görüşürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

quote:

Orijinalden alıntı: alone61

quote:

Neden ilk resmi siteden yapılan açıklama da söylemedi,neden hala resmi siteyi kullanarak tehdite devam etti ve neden olay olduktan 4 gün sonra ben öyle kelime kullanmadım dedi.arkadaşım buna sen inanırsın ama ben inanmam,savcı inanmaz,şu ana kadar yaptığı bütün açıklamaları adım gibi eminim sende biliyorsun resmen suç unsuru taşımakta,hep tehdit,hakaret.hak böyle aranmaz arkadaşım yargı bitmemiş bitsin suçlu olan varsa çıkarsın kulübünün hakkını savunursun.samsunluyum,babam trabzonsporlu ve doğal olarak çoğu akrabam trabzonsporlu bir tanesi akp mitinginden ve hele yapılan seçimden sonra hacıosmanoğlundan memnun değil.bir de şu var sen başkansın taraftar zihniyetin de nasıl düşünebilirsin,ne demek sandıkta görüşürüz.

Trabzonspor başlığına bir göz attıysan işi siyasete dökme konusunda başkanımızı nasıl eleştirdiğimi görebilirsin. Ben doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen biriyim. Kimseye körü körüne bağlanmam, Sadri Şener'i de Hacıosmanoğlu'nu da yeri geldiğinde eleştiririm. Keşke tüm FB taraftarı da benim gibi olsa ve en azından sahte çürük raporu ile askerlikten kaçan, şike yaparak 100 yıllık camiaya leke süren kişilere de eleştiri yapsalar. İçlerinde eleştirenler var tabii ki ama maalesef azınlıkta kalmaktalar.

Başa dönersek, Kayseri Başkanı öyle bir laf edilmedi diyorsa, TS Başkanı öyle bir laf demedim diyorsa bize susmak düşer. Kayseri Başkanı çıkıp TS Başkanı bana bu lafı etti dese kanuna kurala göre ne ceza varsa verilsin derim. Böyle bir laf edildiyse savunacak değilim.

Sandıkta görüşürüz lafını bizlere armağan eden asıl FB taraftarıdır. Google'a snadıkta görüşürüz Mesut bey yazın sonuçları okuyun lütfen.

• alone61 A kullanıcısına yanıt
    senin,loko'nun yorumlarını görüyorum zaten,nasıl eleştirdiğinizi de biliyorum.benim demek istediğim taraftar der ama yöneticinin ne haddine sandıkta görüşürüz demek.savcılık soruşturma açmış ama boşa dediğin gibi kulüp başkanları olmadı böyle bir olay dediği zaman olay bitmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.