Şimdi Ara

Kulübü batıracam %75

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Netherlands 31 yaş 49 gün, Bir Sonraki Doğum Günü: 25-11-2012
    yeterli formda, kaliteli kondisyonlu
    O sempatik bir oyuncu, ayrıca ateşli ve güvenilir.
    Tecrübesi görkemli, liderliği kötü
    ve felaket sadakate sahip.
    Sahibi: Vurguncular (23-9-2012 tarihinden beri)
    Toplam Oyuncu Endeksi (TSI): 62 600
    Maaş: 33 060 TL/hafta %20 ikramiye dahil
    Kart Uyarısı: 1
    Sakatlıklar: Sağlıklı
    Özel Yetenek: Teknik
    Mevcut yetenekler
    Kalecilik: 1/20 felaket
    Defans: 16/20 dünya dışı
    Oyunkuruculuk: 2/20 berbat
    Kanat: 10/20 mükemmel
    Pas: 6/20 yeterli
    Golcülük: 3/20 kötü
    Duran Toplar: 16/20 dünya dışı

Geçen masteray FC'ye bakarken bu adamı gördüm.Bid dursun köşede maksat yarış kızışsın mantığıyla 1 milyon attım oyuna demin girince gördüm geldiğini,şoktayım.Maaşı 33 bin adamın.Ben 8.ligde mücadele veriyorum.Stad gelirleriyle ödemeye çalışacağım fakat kurtaramayabilirim.

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.

• Hocam çok geçmiş olsun. Aynı hayatı ben de yaptım. 1m değil tabi 200bin kadar ama ben de iflasın eşiğindeyim. Oyuncu transferini tam bitirmiştim ki yanlışlıkla teklif vermiştim.

Forumdaki eski mesajlarıma bakıyorum da, cidden büyük değişim geçirmiyim. Demek ki neymiş zaman hem armutları hem de insanları olgunlaştırırmış.
  • Oynadığı maç kadar satış listesine koyma kuralı kalkmış filan diyorlardı HT forumlarında, koymayı bi dene derim. Olmadı 1 maç oynatıp satarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madenci ilyas -- 25 Eylül 2012; 12:10:39 >
  • 126k ya aldığımı 200e sattım. 200e aldığımı da 249 a sattım. Tam finans rahatladı gittim yine transfer yaptım. Şimdi eksideyiz 50k kadar ama sonuçta takımı kurduk yani :D tam 11 oyuncu aldım bu 2 adamı sattıktan sonra :D

Forumdaki eski mesajlarıma bakıyorum da, cidden büyük değişim geçirmiyim. Demek ki neymiş zaman hem armutları hem de insanları olgunlaştırırmış.
  • Çok koymadı bana bu transfer.
    Nakit para: 537 380 TL (420 335 TL)
    7.ligde 56.000 kapasiteli stada sahip olmanın yararları.

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlove

Çok koymadı bana bu transfer.
    Nakit para: 537 380 TL (420 335 TL)
    7.ligde 56.000 kapasiteli stada sahip olmanın yararları.

dolmazki...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.