@vaynett, o konu aylardır indeksin en başındaydı. Ben de birçok şiirle katkıda bulunmuştum. Ve edebiyatı kesinlikle bu bölümde yer alması gereken konuların başında görüyorum. 3-4 gün önce linkleri -istemeden de olsa- ayıklamak ve neredeyse gördüğünüz linkler kadar linki çıkarmak durumunda kaldım. Şimdi farkediyorum ki o linki de yanlışlıkla ayıklamışım ki sadece o değil birkaç linki daha yanlışlıkla kaldırdığımı farkettim. Zaman buldukça linklerde yeniden düzenleme yapacağım.
Sanırım bölüme uzun süredir uğramadığınız için olan bitenden haberdar değilsiniz.
Düzenlemeden ötürü teşekkür ediyorum.Ayrıca bölüme yaptığınız katkıların devamını bekliyoruz Saygılarımla...
quote:
Orjinalden alıntı: vaynett
Düzenlemeden ötürü teşekkür ediyorum.Ayrıca bölüme yaptığınız katkıların devamını bekliyoruz Saygılarımla...
Rica ederim. Edebiyatla ilgili konuları tespit edip ayrı bir kategori haline getirmek istiyorum aslında.
İndeks bu haliyle oldukça zayıf kaldı.
Bu arada neyseki kaldırdığım linkleri word dosyasında saklamıştım. Bir kısmını yeniden dahil edeceğim.
elinize sağlık feylesof
İndeksi güncellemeye çalışacağım, önereceğiniz konular varsa yazın arkadaşlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Wolf61
elinize sağlık feylesof
Çok güzel olmuş.
Ellerinize sağlık.
Çok güzel bir konu olmuş. Emeğinize sağlık.
Teşekkürler çok iyi bir çalışma
Uygun görürseniz, aşağıdaki konuda eklenebilir indekse...
Biraz güncelleme yapmamız lazım aslında. Epeydir yeni bir konu eklemiyorum. Tavsiyeleriniz doğrultusunda yeni konu başlıkları da açabiliriz.
Şöyle konuları bir gözden geçireyim dedim de. Nokta konusu 122. sayfadayken kapanmış.
Elinize sağlık faydalı bir çalışma olmuş. Fakat bir şey sormak istiyorum. Bu bölümde açılan konular bende en fazla üç sayfa olarak görünüyor. İndekse baktım, konu sayısı da hayli az geldi ve daha önce tesadüf ettiğim ve hiç cevap yazılmamış bir konuyu bulamadım.
Bu konuların tümüne nasıl ulaşabilirim? Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: seymes
Elinize sağlık faydalı bir çalışma olmuş. Fakat bir şey sormak istiyorum. Bu bölümde açılan konular bende en fazla üç sayfa olarak görünüyor. İndekse baktım, konu sayısı da hayli az geldi ve daha önce tesadüf ettiğim ve hiç cevap yazılmamış bir konuyu bulamadım.
Bu konuların tümüne nasıl ulaşabilirim? Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
Sayfanın üst kısmında "Son bu tarihten itibaren konuları göster" diye bir kısım var ordan gün sayısını ayarlayabilirsin. Bulamaz isen eğer ctrl+f yap.
quote:
Orijinalden alıntı: El-Cezeri
quote:
Orijinalden alıntı: seymes
Sayfanın üst kısmında "Son bu tarihten itibaren konuları göster" diye bir kısım var ordan gün sayısını ayarlayabilirsin. Bulamaz isen eğer ctrl+f yap.
Sağolun aklıma gelmişti soracaktım ben de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme