Şimdi Ara

Kullanışlı Muhasebe Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi kullanışlı bir yazılım arıyorum cari, stok, çek-senet, kasa, gibi ön muhasebe kaydı tutacağım stok kontrolü borç alacak analizi kasada gelen/giden kontrolü yapabileceğim, fatura kesebileceğim ve fiyat kısmında küsürat barındıran bi yazılıma ihtiyacım var (örn. 2.456, 1.012) sizin kullandığımız yada önerdiğiniz bir yazılım varmıdır önerilerinizi bekliyorum.

not: kesinlikle lisanslı ve ücretli bir ürün olmalı
    aylık kullanıma karşılık ücretli olmamalı
    en az 3 kullanıcılı olmalı

ben araştırmalarım sonucu luca'yı buldum fakat adamlara bir türlü ulaşamıyorum yani ürün almak için hiç bu kadar çaba sarf etmemiştim.

• upup
  • birkere luca genel muhasebe tabanlı bir yazılımdır ve bahsettiğiniz işler temelli mimarisi geliştirilmemiştir.Luca yerine Kozayı düşünebilirsiniz aynı firmanın ama gene aksayan yönleri çok fazla ve en büyük handikapı ise web tabanlı ve verinin sizde olmamasıdır.

Ancak bunun yerine şirket bünyenizde datasını barındırabileceğiniz yazılımlara yönelin.Ben size Mikro'yu tavsiye edebilirim aylık bir bedel yoktur.Satınaldığınız fiyata eğitim dahildir ve istediğinizden fazlasını size verebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20dk

birkere luca genel muhasebe tabanlı bir yazılımdır ve bahsettiğiniz işler temelli mimarisi geliştirilmemiştir.Luca yerine Kozayı düşünebilirsiniz aynı firmanın ama gene aksayan yönleri çok fazla ve en büyük handikapı ise web tabanlı ve verinin sizde olmamasıdır.

Ancak bunun yerine şirket bünyenizde datasını barındırabileceğiniz yazılımlara yönelin.Ben size Mikro'yu tavsiye edebilirim aylık bir bedel yoktur.Satınaldığınız fiyata eğitim dahildir ve istediğinizden fazlasını size verebilir

teşekkür ederim mikrodanda fiyat aldım dediğiniz gibi luca ön muhasebe için kullanışlı değil bir kaç arkadaşta aynı şeyi söyledi peki zirve'yi önerirmisiniz acaba
  • Zirveyi bilmiyorum ancak benim ilgilendiğim 3 firmada mikro kullanıyor ve gayet memnunlar..
    Luca Koza sanıyorum yetersiz geldi onun demosunu da denediler ama...
  • Lucanın yetersiz bir program olduğu görüşüne katılmıyorum. Hatta iddia ediyorum. Önümüzdeki 10 yıl içinde alanında başı çeken program olacaktır.
  • benimde tercihim luca'dan yana olacak ama tereddütüm stok'ta bana detaylı bi stok takibi yapan program lazım luca kozayı kullanmadığım için emin olamıyorum tam anlamıyla stokta ne var ne yok görüntülemem gerekiyor, cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ETA SQL HATA MUHASEBE PROGRAMI
    11 yıl önce açıldı
    ÖN MUHASEBE YAZILIMI ???
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLaSteRz

benimde tercihim luca'dan yana olacak ama tereddütüm stok'ta bana detaylı bi stok takibi yapan program lazım luca kozayı kullanmadığım için emin olamıyorum tam anlamıyla stokta ne var ne yok görüntülemem gerekiyor, cevaplarınız için teşekkür ederim.

Lucanın stok modülü oldukça güzel bana göre..
    Demosunu deneyin derim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.