Şimdi Ara

Kullanıp, test edipte 'uçuyor' dediğimiz otomobilleri listeleyelim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni kasa bmw 3.28 i ön sırada

daha sonra Merso E 350 4 MATIC

bmw 530

geliyor
  • superspor araçlardan yazan olmamış hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Opel Omega 2.5 V6 180HP, Otomatik 4 İleri, spor modda uçak resmen hele motor sesi, konfor desen var, geniş iç hacimde arkadan itişli 4 4lük manuelini düşünemiyorum bile alıcam inşallah fiyatlarıda uçuk değil

Kullanıp, test edipte 'uçuyor' dediğimiz otomobilleri listeleyelim

Hocam ben test ettim 2.5 olanını ama malesef 2.0 almak zorunda kaldım :)

Motor sesi çok hoş arabanın ama ya benim test ettiğim arabanın motorunda sorun vardı ya da 2.0 çok iyi gidiyor. Aralarında çok fark göremiyorum. Ama inanın çok hevesliydim onca kişinin sakın o motoru alma parça sıkıntısı var demesine rağmen. Neyse ki çok pişman değilim 2.0 ını aldığıma da. Kesinlikle tavsiye ederim, milletin unuttuğu çok alınası bir araç.

Şuan tatildeyim, burada bir arkadaşla tanıştık 2003 model ilk elden astra almış 25.000 liraya. Bana çok belli etmedi ama benim arabayı inceledikten sonra sanırım biraz pişman oldu o arabaya o parayı verdiğine.

• 2.5 V6 4-5 yıl önce bizim komşuda vardı araç 97 veya 98 modeldi

Gece çevre yoluna çıkardı arabadaki ses, konfor belki şuan piyasada olanların yarısında yoktur
  • Ford 1.6 tdci ilk çıktığında etkilenmiştim performasından. Düşüncem halen değişmedi, çok iyi performası var özellikle ara hızlanmalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cukurtos Ford 1.6 tdci ilk çıktığında etkilenmiştim performasından. Düşüncem halen değişmedi, çok iyi performası var özellikle ara hızlanmalarda.
    araç hangi model ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

Orijinalden alıntı: cukurtos Ford 1.6 tdci ilk çıktığında etkilenmiştim performasından. Düşüncem halen değişmedi, çok iyi performası var özellikle ara hızlanmalarda.
    araç hangi model ?

Focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: cukurtos

quote:

quote:

araç hangi model ?

Focus

hocam ford için dizellerde diğer dizellere gre 1 lt fazla yakma varmış senin araçtada varmıydı ?
  • çihan air de uçuyor

sembol kullanıp volvo , vw yazıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: naçizane

Daha önce Palio,Combo,Broadway,Fiesta,Toros kullandığımdan 2005 model 110 beygirlik Corolla benim için uçuyordu.

+1 ben de anadol,partner,206 kullandigim icin bana da 2004 corolla 110 hp ucuyo gibi geliyo :D

herkes kendince yazıyor tabi
    ,
    konu kimse ile alay etme yok .

Kimse ile alay ettiğimiz yok hocam. Dervişin fikri neyse zikri de odur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Opel Omega 2.5 V6 180HP, Otomatik 4 İleri, spor modda uçak resmen hele motor sesi, konfor desen var, geniş iç hacimde arkadan itişli 4 4lük manuelini düşünemiyorum bile alıcam inşallah fiyatlarıda uçuk değil

Hocam ben test ettim 2.5 olanını ama malesef 2.0 almak zorunda kaldım :)

Motor sesi çok hoş arabanın ama ya benim test ettiğim arabanın motorunda sorun vardı ya da 2.0 çok iyi gidiyor. Aralarında çok fark göremiyorum. Ama inanın çok hevesliydim onca kişinin sakın o motoru alma parça sıkıntısı var demesine rağmen. Neyse ki çok pişman değilim 2.0 ını aldığıma da. Kesinlikle tavsiye ederim, milletin unuttuğu çok alınası bir araç.

Şuan tatildeyim, burada bir arkadaşla tanıştık 2003 model ilk elden astra almış 25.000 liraya. Bana çok belli etmedi ama benim arabayı inceledikten sonra sanırım biraz pişman oldu o arabaya o parayı verdiğine.

Hocam gerçekten çok güzel araba omega dediğiniz gibi test edince resmen aklınıza kazınıyor bu araç, Ben 2.0 ' i test etmedim ancak benim kullandığım araç 2.5 V6 birde üstüne otomatik olunca, yakıt tüketimi yol bilgisayarına çok kötü bir şekilde yansıyor eh okadarda olsun 1.6 değil sonuçta, ama sanıyorumki 2.0 ile 2.5 arasında çokta aşırı fark olmaz ancak bu motor durumuna göre de değişebilir, şöyle söyliyim 2.5 v6 otomatik alıcağıma 2.0 manueli tercih ederim

• Benim araçta otomatik. Pc ye geçince bir resim atayım tüketilme alakalı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka koltuktaydım ama Volvo xc70 cross country öldürüyordu bizi. 100'den sonra gaza basılsa bile koltuğa yapıştıran bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadan itişli Ford Transit çok güzel gider 2100-3100 devir arasında
  • toyota avalon 3.5 V6 motor hızlanması ve sesi müthiş 160 de gaza bastığınızda bile sizi koltuğa yapıştırabiliyor
  • hort
  • X5 40d; kalkıştan itibaren yapıştırıyor, insanın içi geçiyor 100kmh'ye kadar. ama ciddi gidiyor diyemem çünkü 170-180kmh gibi ilk hızlanmasına göre beklenmedik biçimde ağırlaşıyor.

E46 330ci manuel, baştan sona çatır çatır yürüyen bir alet. kısacık mesafede, ışıktan ışığa 200kmh'leri görüyorsunuz. ama nefes kesici yapıştırma yok, harika sesle tatlı tatlı uzuyor.

ölümüne gömecek arabalar turbo 400hp üstü oluyor denebilir.
  • E 350 4 MATIC de iyi gidiyor
  • guncel
  • up
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.