Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kullanılmamış Airpods Max / özel korumaları ile Satın Al 19 Ağustos 2025 21:43 1 1 Kullanılmamış Airpods Max / özel korumaları ile Bir önceki kulaklığım bozulduğu Apple Türkiye garantisine yolladım, sıfır değişim yapıp bu kulaklığı yolladılar.Kulaklığın tamamını koruyan özel koruma padleri satın aldım yurt dışından. Hiç kullanmadım, geldiği gibi duruyor, ikinci el fiyatına kullanılmamış kulaklık.Yanında şarj kablosu ve faturasıda verilecektir.Garantisi bitmiştir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kullanılmamış Airpods Max / özel korumaları ile [SATILDI] Alienware AW620m Kablosuz Mouse, Sıfır Ses çıkarmayan ses kontol tuşu/tekerleği olan klavye arıyorum [SAT/TAK] Alienware 510H 7.1 Usb + 3.5mm Tertemiz