merhaba bir kaç gündür bazı sitelere girdiğimde karşıma garip bir şey çıkıyor. mesela radikal.com'dan ''seks suçluları için özel köy kuruluyor'' diye bir habere tıkladığımda karşıma çıktı. linki bu http://186247e03ca0579e97182bc24d793dd3.com/index.php?hash=1221a15520607a12d6c86c2382f9d8f0 işid'le ilgili olsun herhangi bir müstehcen kelime olsun o habere yada web sitesine girdiğimde direk bu çıkıyor. bu lanet şeyden nasıl kurtulacağım teşekkürler
Adware tarzi bir virusten kaynaklaniyor olabilir cunku adres cubugunda harf ve rakamlardan olusan sacma bir adres mevcut bunu herhangi bir guvenlik yazilimi kolay kolay yapmaz. Saglam bir adware temizleyici yazilimla sorununu cozebilirsin. Combofix buyuk ihtimalle sorununu cozecektir diye dusunuyorum. Malwarebytes in full surumunu bulabilirsen oda is gorur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
teşekkürler malwarebytes ile sorunu çözdüm
malwarebytes i yüledim tarattım ama kurtulamadım :( vurdulu kırdılı film keyfimiz vardı içine etti fırsatçı dolandırıcı itler yardım lütfen
Aynı sorun bende de var kurtulamadım ya.Bugün farketttim okadar program yükleyip tarattım fln düzeltemedim.Lütfen biri yardımcı olsun
aynı problem bende de var yardım format ta attım gitmiyor zaten atacaktım sebeb arıyordum bu oldu ama geçmedi
Bende uzun süredir bu "kullanıcı filtresi" dalgasından müzdariptim. Arkadaşın önerdiği Malwarebytes programının full sürümünü bulup yükledim. Tarama esnasında program Users/..../Rooming içerisinde OpenCandy diye bir dosya bulup temizledi. Büyük ihtimalle sorun bu dosyadan kaynaklanıyordu. Şuan için sayfa yönlendirmeleri ortadan kalktı. Eğer Malwarebytes işe yaramazsa Adwcleaner ve benzeri programlarla da bilgisayarınızı taratmanızı öneririm.
bende de aynı sorun var ve malwarebytes ile çözemedim hala devam ediyor lütfen biri yardım etsin kırıcam pc yi...
nameserver cloudflare.com ismine kaydolmuş 480 domainden biri. bu ne saçmalık anlamadım yapmadığım şey kalmadı. sizde gelişme olan var mı çözebilen?
Sanırım modem ile alakalı. Bugün sabah Tp-Link modemimi bağlamıştım. Modemi değiştirdiğimden beri bu sıkıntıi le karşı karşıyayım.Netten biraz araştırdığımda da Tp-Link modemlerinde böyle bir sıkıntı olduğu yazıyor.
Eğer sorun malwarebytes ile tarama yaptıktan sonra bile gitmiyorsa, virüs modem arayüzüne bulaşmış olabilir. Çoğumuz modemlerimizin şifrelerini değiştirmiyoruz. Genelde fabrika çıkışında modemlere "admin, password", "user, password" gibi şifreler atanıyor. İnternette bazen bir fotoğrafa, müzik dosyasına, videoya yada sadece bir linke tıkladıktan sonra bile bilgisayarlarımıza yerleşebilen virüsler standart şifrelerden yararlanarak modemin ip yapılandırmasını değiştiriyor. Yani virüsü bilgisayardan silmeden önce modemi sağlama almak gerekiyor. Bunun için önce modeminizi resetleyip daha sonra modem arayüzüne girerek modemin şifresini değiştirmenizi öneriyorum. Ardından malwarebytes ve benzeri programlarla bilgisayarınızı taratın. Benim bilgisayarımda da internere girerken aynı kullanıcı filtresi uyarısı vardı. Hatta ondan önce fanteziclub gibi abuk subuk sitelere yönlendiriyordu. Ben sorunu modemi resetleyip, şifresini değiştirip ardından bilgisayarımı malwarebytes ile taratarak çözdüm. Yeterince yardımcı olmaya çalıştım, umarım bir işe yarar anlattıklarım.
Aynı sorunu yaşıyordum,DNS değiştirdiğim zaman geçti.Bu arada sorunu yaşan kişilerde Gom Player var mı?
Merhaba arkadaslar aynı sorun şuan bendede vardı.Ama şimdi düzelttim
Sanırım sorun Tarayıcı'dan kaynaklanıyor.Hata aldıgım site'ye Chrome'den baglanıyordum chorome'De bu sorunu veriyordu birde İnternet Exprolel'den denedim ama orda hata vermedi
Yani chrome'den hata alıyorsanız eğer , Ayarlara girip ( chrome://settings/ ) sayfayı aşşağı indirin ''Gelişmiş ayarlar'a '' tıklayın ''Gizlilik'' yazan yerin altında '' Tarama verilerini temizle '' yazan yere tıklayın '' Şifreler '' bölümündeki kutucugu boş bırakabilirsiniz ( ben forumlara veya facebook'a şifrelerimi kayıt ettigim için silinmesini istemedim bazen unutuyorum şifreleri ) diğer kutucukları doldurup Tarama verilerini temizleye tıklayıp temizleyin sonra tarayıcıyı komple kapatıp yeniden başlatın ....
Bu arada uzun uzun anlattıgım için kusura bakmayın ...aslında anlattıgım işlem 15 saniyelik bir işlem ama aramızda bilgisayarla yeni tanışan arkadaşlar için detaylı anlattım ...
Benim sorunum bu şekilde düzeldi ... Umarım yardımcı olmuşumdur.
aynı sorun bende de uzun süredir var format atma hariç herşeyi denedim ama bir türlü çözemedim bu sorunu. şimdide bu linke yönledirmişler 186247e03ca0579e97182bc24d793dd3.com/bets.php açılan site dehttp://haberleryeni.com/ diye bir yer bu lanet olası şeyden format dışında nasıl kurtulacağız? bir bilen varsa yardımcı olsun burada ki tüm olasılıkları denedim.
verdiğin linkteki çözümü denemek istedim fakat benim modem arayüzünde resimdeki gibi bir alan yok. tplink model no:TD-W8901G
Format İşe Yaramıyor :)) Denedim.
bertoxB
kullanıcısına yanıt
O genel bir anlatım tabi bu durumum modele göre değişir.
Önce DNS değiştirmeyi dene bilgisayarda.
Format ile düzelmez.
işin kötü tarafı modeme bağlanmıyor :) [http://192.168.1.1/ Bu web sayfası kullanılamıyor] diyor nasıl bi virüsse modeme komple reset atmam gerekiyor. tekrar modemi ayarlamak için. dns leri otomatik de yaptım comodo dns IPlerini de kullandım farklı da bi IP kullandım sonuç değişmedi. acaba modemi değişmek gerekir? ayrıca bu hatayı şu an sadece masaüstü bilgisayarımda alıyorum wifi bağlı telefonumda ve tabletim de herangi bir sıkıntı olmuyor. acaba bilgisayarla bir sıkıntı mı diye Malwarebytes Anti-Malware indirdim tarattım bişeyler buldu sildim avast anti virüs tarama da yaptım ama sonuç bir türlü değişmiyor.
kesin çözüm önce malwarebytes ile taratıp ardından modeminize reset çekeceksiniz