Bildirim
Kullandığınız Telelefon
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nokia 1100 kullanıyorum garsnti yok bozulma oranı yok -
İphone 6 ve htc m8 kullaniyorum kullanim kolayligi icin ip 6 medya ve oyun icin m8 servis destegi olarakta ikiside ayni sarj icin m8 kamera olarak m8 stabilite olarak m8=ip 6 hangisi dersen ip6 bir tık onde ikisi arasnda hangisi hosuna gider dersen tabikide m8 2.elden zarar etmeyim diyorsan iphonedan sasma derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S3 kullaniyordum ki 3 hafta onceye kadar . Telefonun oyle hassas ekrani var ki hic tavsiye etmem samsungu artik . Silikon kilifla hafif bir sekilde yere dusmesine ragmen ekran kirildi ve 400 tl fatura cikardi samsung . Buyuzden ya lg ya da apple a gecmeyi dusunuyorum . Buyuk ihtimal Iphone 5c alacagim.
520. 1.5 seneyl geçti . Hala kasıpta beni deli etmiyor arada bi sapıtsada.
Memnun muyum ? Değilim
Çok eksiği var sistemin
Bakalım w10 ile duzelse bari
Lumia 525 kullanıyorum.
Giriş seviyesinin en iyilerinden.
Birçok kullanıcı gibi beni de w10 güncellemesi tutuyor hala eksikleri olmasına rağmen.
Ne diyelim artık hakkımızda hayırlısı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
G2 1 yili gecti,memnunum.Batarya,performans, yazilim cok iyi,cevremde 8kisi vasitamla aldi memnunlar,fp olarak suan ideal,sikayetci oldugum yeri yok sadece sd kart olsa tadindan yenmezdi.
Htc one m7. Meşhur kamera pembelesmesi dışında sorunum yok. Çok memnunum. Kamerayı pek kullanmadigim için önemsemiyorum. Ses kalitesi olarak rakipsiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- ipro smart 2.4s
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- samsung türkiye garantili ne demek
- play protect nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X