Şimdi Ara

Kullandığınız Mail Hesabını Vermeden Satış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
7.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu kişi Hesabını satmayı düşünmeden oyuna başlar. Bu sebeple aktif kullandığı mail adresiyle hesap açar. Oyun içinden aktarımın yapılmadığı durumlar için size alternatif bir yöntemi açıklayacağım.

Ab@gmail.com Hesabını kullandığımızı ve oyunun tek kaydının bu hesapta olduğunu Düşünelim. Bu mail adresini vermek istemiyorsunuz, oyun içinden de aktarma yapmıyor. Biraz uzun ve sizi uğraştıracak bir yol, ama maili vermeden hesabınızı satabilirsiniz.

Cihazımızın yedeğini alarak işe başlıyoruz. İşlem tamamlandıktan sonra, yeni bir Google Hesabı açıyoruz. Onun da zx@gmail.com olduğunu kabul edelim. "Zx" hesabımız ile cihazın Game center bölümüne giriş yapıyoruz. Clash of Clans oyununu açıp, oradan da zx hesabımıza giriyoruz. Mevcut verilerin hepsi zx hesabımıza da kaydedilmiş oluyor. Game center bölümünden kontrol edebilirsiniz. Kayıtların hepsi oraya geçmiş olacak.

Bu işlem tamamlandıktan sonra cihazı sıfırlıyoruz. Yedek aldığımız için verilerin silinmesi önemli değil. AB hesabımızı kullanarak yeni bir kurulum yapıyoruz. Oyunumuz ab ve zx@gmail.com olmak üzere iki hesapta bulunuyor. Clash of Clans uygulamasını yükleyip, kaldırıyoruz. Kaldırırken, Game center verilerini de silmek isteyip istemediğinizi soracak. Onaylıyoruz ve ab@gmail.com hesabındaki Clash of Clans kayıtları silinmiş oluyor. Aldığımız yedeği geri yüklüyoruz. Zx@gmail.com hesabımızı da alıcıya veriyoruz.

Aynı hesabı bu şekilde istediğiniz kadar kopyalayabilirsiniz. iOS veya Andorid olması fark etmez. Tek yapmanız gereken, yeni bir hesap açıp, Clash of Clans'a onun üzerinden giriş yapmak. Hırsıza yol öğretiyorsun diyenler olabilir. Ben iyi niyetimle, mail Hesabını vermek istemeyenlere yardımcı olmak için yazdım. Satın aldığınız her hesap, daha önceden kopyalanmış olabilir. Bu işler zaten Güvenli değil. Aynı Hesabı 5-10 farklı maile bile kopyalayabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• peki böylece ilk gmail hesabıda değişmişmi oluyor.yoksa hesabın ilk gmail adresi devammı ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: squhze

Çoğu kişi Hesabını satmayı düşünmeden oyuna başlar. Bu sebeple aktif kullandığı mail adresiyle hesap açar. Oyun içinden aktarımın yapılmadığı durumlar için size alternatif bir yöntemi açıklayacağım.

Ab@gmail.com Hesabını kullandığımızı ve oyunun tek kaydının bu hesapta olduğunu Düşünelim. Bu mail adresini vermek istemiyorsunuz, oyun içinden de aktarma yapmıyor. Biraz uzun ve sizi uğraştıracak bir yol, ama maili vermeden hesabınızı satabilirsiniz.

Cihazımızın yedeğini alarak işe başlıyoruz. İşlem tamamlandıktan sonra, yeni bir Google Hesabı açıyoruz. Onun da zx@gmail.com olduğunu kabul edelim. "Zx" hesabımız ile cihazın Game center bölümüne giriş yapıyoruz. Clash of Clans oyununu açıp, oradan da zx hesabımıza giriyoruz. Mevcut verilerin hepsi zx hesabımıza da kaydedilmiş oluyor. Game center bölümünden kontrol edebilirsiniz. Kayıtların hepsi oraya geçmiş olacak.

Bu işlem tamamlandıktan sonra cihazı sıfırlıyoruz. Yedek aldığımız için verilerin silinmesi önemli değil. AB hesabımızı kullanarak yeni bir kurulum yapıyoruz. Oyunumuz ab ve zx@gmail.com olmak üzere iki hesapta bulunuyor. Clash of Clans uygulamasını yükleyip, kaldırıyoruz. Kaldırırken, Game center verilerini de silmek isteyip istemediğinizi soracak. Onaylıyoruz ve ab@gmail.com hesabındaki Clash of Clans kayıtları silinmiş oluyor. Aldığımız yedeği geri yüklüyoruz. Zx@gmail.com hesabımızı da alıcıya veriyoruz.

Aynı hesabı bu şekilde istediğiniz kadar kopyalayabilirsiniz. iOS veya Andorid olması fark etmez. Tek yapmanız gereken, yeni bir hesap açıp, Clash of Clans'a onun üzerinden giriş yapmak. Hırsıza yol öğretiyorsun diyenler olabilir. Ben iyi niyetimle, mail Hesabını vermek istemeyenlere yardımcı olmak için yazdım. Satın aldığınız her hesap, daha önceden kopyalanmış olabilir. Bu işler zaten Güvenli değil. Aynı Hesabı 5-10 farklı maile bile kopyalayabilirsiniz.

Anlamadığım bir yer var hocam..

Burada cihaz yedeğini almaktan bahsediyorsun. Isin içinde gmail olduğu için android olduğu anlaşılıyor. Daha sonrasında gamecenter diyorsun bu da ios oluyor. Ios cihaza yeni adres ekleyip açınca sıfırdan bir köy çıkarıyor karşına. Ios ta oyun içinden hesap degistiremiyorsun. Illa cihazın ayarlar kısmına gelip halletmen gerek.

Bu durum android içinse game center ne alaka? Aynı zamanda hesap değiştirme yaptığında yine sıfır bor köy çıkarıyor karşına.

bi detaylı açıklama yaparsan sevinirim.

"Cihazımızın yedeğini alarak işe başlıyoruz. İşlem tamamlandıktan sonra, yeni bir Google Hesabı açıyoruz. Onun da zx@gmail.com olduğunu kabul edelim. "Zx" hesabımız ile cihazın Game center bölümüne giriş yapıyoruz. Clash of Clans oyununu açıp, oradan da zx hesabımıza giriyoruz. Mevcut verilerin hepsi zx hesabımıza da kaydedilmiş oluyor. Game center bölümünden kontrol edebilirsiniz. Kayıtların hepsi oraya geçmiş olacak."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Köy aktarmak gmailden gamecentere yada gamecenter dan gmail e olur oda kod ile aktarmadır bunun dışında cihazdan cihaza köy aktarılır baglı olduğu hesabı giriş yapıp oyunu açman yeterli. Bir köy bir gmail yada gamecenter hesabından başka bir hesaba aktarılamaz. Köyü bir hesaba bağladınmı o hesaptan ayıramazsın.
  • Arkadas biraz sacmalamis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android sistemlerin game center Uygulaması, play games oluyor. Ikisi Arasında bir fark yok. Yedek kısmını, cihazı sıfırladıktan sonra, uygulamaların yüklenmesi uzun süreceği için yazdım. Isteyen, yedek almadan da işlem yapabilir. Söylediklerim, IOS ve Android için geçerli.

iOS cihazlarda, Ayarlar / Game center bölümünden, Android cihazlarda da Google settings bölümüden, yeni hesap ekleniyor. Androidde ekstra olarak, oyun içinden de değiştirmek gerekiyor. Yeni açtığımız Hesabı bu şekilde ekledikten sonra oyuna giriyoruz. Karşınıza sıfırlanmış bir köy çıkmayacak. Mevcut oyun devam edecek. Kayıtlar cihazda kalıyor. Cihazı sıfırlamadan yeni köye asla başlamaz.

Oyuna girince kayıtları yeni hesabınıza da yazacak. Android sistemlerde oyun içinden de Hesabı değiştirmek gerekiyor. Hesap değişince, aynı kayıtları yeni olana da yazacak. Tek oyunu, iki iOS ve iki Android hesabına bu şekilde kopyaladım. Herhangi bir kısıtlama yok. İstediğin kadar kopya alabilirsin. Kesinlikle, hesap değişince, cihazdaki veriler gitmez. Yeni hesabında başka bir kayıt varsa değişir. Yeni hesap boş ise, mevcut oyundan devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squhze -- 15 Mart 2015; 9:54:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

Köy aktarmak gmailden gamecentere yada gamecenter dan gmail e olur oda kod ile aktarmadır bunun dışında cihazdan cihaza köy aktarılır baglı olduğu hesabı giriş yapıp oyunu açman yeterli. Bir köy bir gmail yada gamecenter hesabından başka bir hesaba aktarılamaz. Köyü bir hesaba bağladınmı o hesaptan ayıramazsın.

Bu doğru değil. Aynı oyunu 10 farklı hesaba da kopyalayabilirsin. Diğerinden silmen gerekmiyor. Oyun içinden kodla bir kez kopyalıyor, ama benim anlattığım şekilde, Sınırsız olarak kopyalama yapılabilir. Yazdıklarımı aynen dene, olmazsa itiraz edersin. Çünkü ben, bu şekilde kopyalama yaptım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saeros kullanıcısına yanıt
    Ilk hesaptaki oyunu siliyorsun ve sende kalıyor. Ikinciyi de veriyorsun. Burada neyi değişecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: squhze

Android sistemlerin game center Uygulaması, play games oluyor. Ikisi Arasında bir fark yok. Yedek kısmını, cihazı sıfırladıktan sonra, uygulamaların yüklenmesi uzun süreceği için yazdım. Isteyen, yedek almadan da işlem yapabilir. Söylediklerim, IOS ve Android için geçerli.

iOS cihazlarda, Ayarlar / Game center bölümünden, Android cihazlarda da Google settings bölümüden, yeni hesap ekleniyor. Androidde ekstra olarak, oyun içinden de değiştirmek gerekiyor. Yeni açtığımız Hesabı bu şekilde ekledikten sonra oyuna giriyoruz. Karşınıza sıfırlanmış bir köy çıkmayacak. Mevcut oyun devam edecek. Kayıtlar cihazda kalıyor. Cihazı sıfırlamadan yeni köye asla başlamaz.

Oyuna girince kayıtları yeni hesabınıza da yazacak. Android sistemlerde oyun içinden de Hesabı değiştirmek gerekiyor. Hesap değişince, aynı kayıtları yeni olana da yazacak. Tek oyunu, iki iOS ve iki Android hesabına bu şekilde kopyaladım. Herhangi bir kısıtlama yok. İstediğin kadar kopya alabilirsin. Kesinlikle, hesap değişince, cihazdaki veriler gitmez. Yeni hesabında başka bir kayıt varsa değişir. Yeni hesap boş ise, mevcut oyundan devam eder.

Atladığın bir yer var hocam..

Elbette cihaza yeni hesap eklemeyi biliyorum.
    Telefona format çekmeden yeni hesap eklediğimizi düşünelim.
    Daha sonra oyunu açalım, oyunun içinden bağlantıyı kesip, yeni hesabı bağlayalım.
    Tam bu sırada karşına yeni köy çıkacak.

nedeni ise senin köyünün sadece 1 adet gmail ve game center a ait olabilir.

Bana ait bir sürü köyüm var(hepsini ben açtım, sıfırdan başladım. Hepsi th7 ve farklı köyler), eğer senin dediğin gibi olsaydı asıl hesabımı yeni açtığım bütün hesaplara kopyalamış olurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

Köy aktarmak gmailden gamecentere yada gamecenter dan gmail e olur oda kod ile aktarmadır bunun dışında cihazdan cihaza köy aktarılır baglı olduğu hesabı giriş yapıp oyunu açman yeterli. Bir köy bir gmail yada gamecenter hesabından başka bir hesaba aktarılamaz. Köyü bir hesaba bağladınmı o hesaptan ayıramazsın.

Oyunun destek kısmından yazarsan yeni bjr hesaba aktarabiliyorlar. Ama biraz uğraştırıyorlar.

ben ilk olarak androidde başladım, sonra ios a aktarma yaptım. Iostan oynarken android cihaz bozuldu, garantiye gönderdim. Cihaz sıfırlanmış bir şekilde geldi. Dolayısıyla üzerinde heeapta yoktu, bende adresi hatırlamıyordum.

Destek kısmına 3 kez yazdım android hesaba erisemiyorum, onun bağlantısını kaldırın diye. Onlarda her seferinde yapamayız dediler. Aradan yaklaşık 1 ay geçti. Tekrar yazdım, benden bazı bilgiler istedi. Daha sonra yeni bir google hesabı açmamı ve bilgilerini vermemi istedi. Verdim, yarım saat sonra hallolmustu. Yalnız cevap vermeleri uzun sürüyor. Bazen 1 saat, bazen 4 gün.

Kısaca eski gmail de olan bağlantı kaldırıldı, köy olduğu gibi yeni gmaile aktarıldı. Iphone da hala oynamaktayım. Ve bu aktarma isini ssdece supercell yetkilileri yapabiliyor. Saygılar. .

• benim demek istediğim şuydu normal yolla köyün hesabını değiştiremiyosun. kod ile aktarmak normal yol, başka telefona hesap girip köyü taşımak normal yol, tabikide direk serverlere ulaşabilen köy hesabını değiştirir. bunuda yapabilecek firmanın kendisi, yapmışta.
  • Hesabı değiştirdiğinde yeni köy çıkmıyor. Yani yeni oyuna başlamıyor. Istersen bunu tekrar deneyebilirsin. iOS veya Android, ikisinde de sonuç aynı. Ikinci hesap boş ise, aynı oyunu ona da bağlıyor.

• Olmayacağını bile bile sırf senin için yeni hesap açtım, oyuna girdim. Sıfır köy ile başladı.

ya sende bi yanlışlık var ya da yaptıklarında.

Saygılar. .

• İstersen videoyu izle. Bu adamın dediklerinden başka ihtimal yok bence.

http://forum.donanimhaber.com/m_103729611/f_//tm.htm#103729611
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@XI M@NY@K

Olmayacağını bile bile sırf senin için yeni hesap açtım, oyuna girdim. Sıfır köy ile başladı.

ya sende bi yanlışlık var ya da yaptıklarında.

Saygılar. .

Google heaabinda 5 tane koy bulunuyor yani hesaplar bolumunde 5 farkli gmail
    2 sini ben kurdum 1 ini aldim 2 si klandan arkadaslarin

Kendi koylerim 6 ve 8 belediye aldığım hesap 10 belsdiye bende 8 olani satmak isterdim ama mail sorun olur diye satamiyorum
    Denemedim ama bence haklısın ben o koyden o koye geciyroum tek cihazda ya karsimasi lazım yada darkli bir hata olmasi lazım
    Oluyorsa ben de koyumu satmak isterim
    Deneyen var mi baska arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi_Yeleli -- 17 Mart 2015; 23:01:20 >
  • Şimdi net bir sekilde anlayabilmek için

Andorid icin yeni bir gmail açıyorum
    Kopyalamak istedigim koyde oynarken hesaplar bolumene actigim yeni mail adresine giris yapıyorum koy otomatik oraya aktarilmis mi oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi_Yeleli -- 18 Mart 2015; 11:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

Şimdi ne bir sekilde anlayabilmek için

Andorid icin yeni bir gmail açıyorum
    Kopyalamak istedigim koyde oynarken hesaplar bolumene actigim yeni mail adresine giris yapıyorum koy otomatik oraya aktarilmis mi oluyor ?

Bu yöntemi anlamış değilim, yapan varsa video koysun. Bizde görelim nasıl becerdigini.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.