Şimdi Ara

Kullandığınız Diş Fırçası? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mumincalik

Anladim. Dedigim gibi muayene etmeden net bir sey soylemek zor ama tavsiyem kaniyor diye sakin o bolgeye firca surmeyi ihmal etmeyin aynen fircalamaya devam edin :)

Hocam bakım arttıkça kanamalar azalıyor zaten, ilk zamanlarda her fırçalamada kanama oluyordu, şimdi haftada bir falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoppeR.

quote:

Orijinalden alıntı: mumincalik

Anladim. Dedigim gibi muayene etmeden net bir sey soylemek zor ama tavsiyem kaniyor diye sakin o bolgeye firca surmeyi ihmal etmeyin aynen fircalamaya devam edin :)

Hocam bakım arttıkça kanamalar azalıyor zaten, ilk zamanlarda her fırçalamada kanama oluyordu, şimdi haftada bir falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat/performans oranına göre yorum yapıyorsunuz fakat ülkemizde olan ve piyasada kaliteli sayılan birçok markanın belli başlı firmalara ait olduğunu ve bu firmaların ise ürünlerini hayvanlar üzerinde test ediyor olduğunu bilin. Hayvan yapısı ile insan yapısının bir olmadığını, bu deneylerin başarısızlık oranının %90 olduğunu, bu deney yöntemi biçimini sırf "test edildi" diyebilmek için ve en önemlisi maliyeti çok düşük olduğu için yapıyor olduklarını bilin. Almanya'da hayvan deneyi yasaklanmıştır ve Almanya'ya bağlı olan hiçbir marka ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmemektedir. "Belli başlı" dediğim firmaları araştırırsanız olayın içeriğini görürsünüz. Google'a gerekli kelimeleri girip yazmanız dahi yeterlidir.

Sırf faydalı olsun diye söylüyorum. Diş macunu olarak Perlodent, diş fırçası olarak Banat kullanıyorum. Yoksa bu tür bilgiler kimseleri ilgilendirmiyor.

• Conservator C kullanıcısına yanıt
    Hocam harika bir bilgi, ilk mesaja ekliyorum.
  • Colgate twister diş fırçasında PARA HESABI yapmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam size bir sorum var, alt dişlerimde (2-3 tanesinde) yüzeysel bir çürük var, dişçim fırçalama ile geçebililir belki diye dolgu yapmamıştı, bayağıda azalma var gibi duruyor çürüklerde. Sizce zaman geçtikçe bu çürükler yok olurmu?
  • Signal

• quote:

Orijinalden alıntı: CoppeR.

Hocam size bir sorum var, alt dişlerimde (2-3 tanesinde) yüzeysel bir çürük var, dişçim fırçalama ile geçebililir belki diye dolgu yapmamıştı, bayağıda azalma var gibi duruyor çürüklerde. Sizce zaman geçtikçe bu çürükler yok olurmu?

Fissur curukleri dedigimiz curuklerden bahsediyorsunuz sanirim. Disinizin cigneme yuzeyinde cizgi seklinde ufak curuklerdir ve sert curuk dedigimiz durmus ve mudahele gerektirmeyen curuklerdir. Zamanla gecmez ama ilerlemezde yani oylece kalsin bende de var 1-2 tane boyle ellemeye gerek yok. Fircalamaya aynen devam :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.