Konunun doğru yerde olup olmadığını bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın. Bir kaç hafta önce bilgisayara bilgisayara format atmıştım keyloger yedim diye o zaman böyle bir sorun yoktu fakat format attıktan sonra herhangi tarayıcıda video izlediğimde donma sorunu ortaya çıkıyordu tekrar format attım herhalde bilgisayarı kurarken sorun çıktı dedim sorun yine devam ediyor. Adobe Flash güncel DirectX güncel Java güncel, Bilgisayar Laptop, Windows 8 Pro kullanıyorum, NVDİA ekran kartı kullanıyorum. Kaç gündür başıma bela oldu bir çözümü varsa lütfen yardım edin, interneti didik didik aradım resmen yok.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Donma derken int hızı yetmeyip mi donma yapıyor yoksa buffer yaptığı halde mi donuyor ? Video izlerke görev yöneticisini açın işlemciyi e kadar kullandığına bakın . Yotube nin html5 versiyonuna geçin videolar donmuyorsa flashda sorun vardır.
Tarayıcın ne ?
Tarayacı İE yle Chrome, sorunu çözdüm bilgisayar boştayken virüs var o devreye giriyormuş tarattım düzeldi. Eğer Tivibu vs. donma sorunu olan arkadaşlar varsa bir virüs taraması yapsın. Yine de sağolun.