seneye ekran kartını değiştir bence birde iyi bir soğutucu alıp işlemciye o.c yap. (Tabii işlemcin unlock ise bakmadım ne olduğuna v)
Kardeş ben bu o.c işinden pek anlamam sadece işlemcinin voltajını yükseltince olduğunu biliyorum yani yapmaktanda korkuyorum çünkü elimdeki işlemcide yanarsa naparım bilemyiorum.Ekran kartı çokmu kötü yoksa idare edermi çünkü geçen sene bayabi para saymıştım 650tl civarı.
metin abi 52 ekran kartını kaça satsam gider + bunu nerde satabilirim sokakta hd6870 windforce ekran kartı satıktır die bağırsam alan olurmu ? :D
quote:
Orijinalden alıntı: valiantr50
quote:
Orjinalden alıntı:brody-xtreme
seneye ekran kartını değiştir bence birde iyi bir soğutucu alıp işlemciye o.c yap. (Tabii işlemcin unlock ise bakmadım ne olduğuna v)
Kardeş ben bu o.c işinden pek anlamam sadece işlemcinin voltajını yükseltince olduğunu biliyorum yani yapmaktanda korkuyorum çünkü elimdeki işlemcide yanarsa naparım bilemyiorum.Ekran kartı çokmu kötü yoksa idare edermi çünkü geçen sene bayabi para saymıştım 650tl civarı.
metin abi 52 ekran kartını kaça satsam gider + bunu nerde satabilirim sokakta hd6870 windforce ekran kartı satıktır die bağırsam alan olurmu ? :D
Hocam ekran kartınız kötü değil ancak seneye ve ondan sonraki sene hiç bir oyunu 1080p de ultra ayarlarda oynayamazsınız onu kastettim.
hmm Anladım kardeş SENEYE İNŞALLAH Bİ GTX 580 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YADA AYNI EKRAN KARTINDAN BULUP CF DENİYOR HERALDE ONDAN YAPCAM BİDE HOCAM O.C NASIL YAPILIR ZARARI VARMI Bİ ANLATSANDA Bİ DENESEK PERFORMANS ARTCAKMI Bİ BAKSAM
hmm Anladım kardeş SENEYE İNŞALLAH Bİ GTX 580 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YADA AYNI EKRAN KARTINDAN BULUP CF DENİYOR HERALDE ONDAN YAPCAM BİDE HOCAM O.C NASIL YAPILIR ZARARI VARMI Bİ ANLATSANDA Bİ DENESEK PERFORMANS ARTCAKMI Bİ BAKSAM
Hocam o.c bildiin gibi işlemcinin hızını artırmaktır.Mesela sein işlemcine iyi bir soğutucuyla 3.9 Ghz yapanlar var.Tabii bir süre sonra voltaj istiyor buda işlemcinin ısınması demek böylecede işlemci yanabiliyor.Ama o artık eskide kaldı çok ısınınca işlemci pc kendine res atıyor.Overclock bölümüne girersen detaylıca anlatımı var ben elimden geldiğince anlatmaya çalıştım .(Pek fazla bilgim yok k.b)
quote:
Hocam o.c bildiin gibi işlemcinin hızını artırmaktır.Mesela sein işlemcine iyi bir soğutucuyla 3.9 Ghz yapanlar var.Tabii bir süre sonra voltaj istiyor buda işlemcinin ısınması deMek böylecede işlemci yanabiliyor.Ama o artık eskide kaldı çok ısınınca işlemci pc kendine res atıyor.Overclock bölümüne girersen detaylıca anlatımı var ben elimden geldiğince anlatmaya çalıştım .(Pek fazla bilgim yok k.b)
Sen yine bilgi için saol dedigin gibi oc bölümüne girip biraz araştırma yapıyım
birde tavsiye edebileceğin soğutucu varmı şu kasaya göre In-Win EA001
quote:
quote:
Hocam o.c bildiin gibi işlemcinin hızını artırmaktır.Mesela sein işlemcine iyi bir soğutucuyla 3.9 Ghz yapanlar var.Tabii bir süre sonra voltaj istiyor buda işlemcinin ısınması deMek böylecede işlemci yanabiliyor.Ama o artık eskide kaldı çok ısınınca işlemci pc kendine res atıyor.Overclock bölümüne girersen detaylıca anlatımı var ben elimden geldiğince anlatmaya çalıştım .(Pek fazla bilgim yok k.b)
Sen yine bilgi için saol dedigin gibi oc bölümüne girip biraz araştırma yapıyım
birde tavsiye edebileceğin soğutucu varmı şu kasaya göre In-Win EA001
Soğutucudan pek anlamam ama sitesinden baktım kasaya işlemci fanının kaç mm olacağı yazmıyor .Ondan bende Hyper 212 Evo var ama alacaksan T3X evo alabilirsin iyi soğutucudur yada Nocyua'nın varmış bir tane 3 fanlı onuda alabilirsin.
Bilgi için saol hocam . konu silinebilir
quote:
Bilgi için saol hocam . konu silinebilir
Önemli değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme