Şimdi Ara

KULLANABİLİRMİYİMM??? Motorola SBG6580 Docsis 3.0 Cable Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni çıkacağım evim için bu modemi düşünüyorum.
    Modemi nişanlım Almanyadan gelirken yanında getirecek.
    Yanlız şöyle bir durum söz konusu.
    Yurt dışından almış olduğum Docsis 3 destekli bu muhteşem modemi Turksat'a nasıl kaydettirip kullanabilirim?
    Yani Tr'de abudik,gubidik markalara 170.00 TL para vermektense aynı paraya neredeyse bu modemi tercih etmek çok daha mantıklı.
    Benimle,bu konuyla alakalı tecrübesi olanlar fikir paylaşımında bulunabilirlerse çok sevinirim.
    Değerli vaktinizi ayırıp,yanıt verdiğiniz içinse şimdiden teşekkür ederim.

KULLANABİLİRMİYİMM??? Motorola SBG6580  Docsis 3.0 Cable Modem

• Eğer modemde DOCSIS 2.0 desteğide varsa herhangi bir sorun yaşanmaz. Turksat'a kaydettirme gibi birşey söz konusu değil. Sadece Turksat'a modeminizin MAC adresini veriyorsunuz ve bağlantınız hazır. Bu Türkiye'deki modemler için de aynı dışardan getirilen modemler için de. Forumda birisi Amerika'dan Motorola modem getirtecekti, onda da herhangi bir uyum sorunu yokmuş. O kişi Motorola'ya telefon ederek öğrenmişti. Dilerseniz siz de uyumluluğu telefon ile öğrenebilirsiniz.
  • Merhaba,

Bu modemi getirdiniz mi? Kullanıyormusunuz? Ben getirttim ve sadece 10 gün kullanabildim. Başka biriside 15 gün kullanabilmiş. Aşağıdaki linkli forumda detayı mevcut. Acaba Uydunet mi engelliyor emin olmak için soruyorum. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_46160846/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48370858
  • Modem 10 gün boyunca online oldu ve sorunsuz çalıştı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.