Şimdi Ara

Kulakltan düşmeyecek, kaliteli rahat kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen haftaya kadar mx270 imi kullanıyordum, bir anda soldan ses gelmemye başladı, 1 yıldır kullanıyordum herhalde yenisini almanın zamanı geldi diye düşündüm, biraz araştırdım ama çok fazla kulaklık ve çok fazla inceleme var, işin içinden çıkamadım. Şimdi ben motor sürerken kullanmak istiyorum,rock müzik dinlerim genelde, arada metal, istediğim özellikler,
    kaliteli olacak (hem sesi kaliteli olacak hem de hemen bozulmayacak)
    kulaktan düşmeyecek
    rahat olacak
    mikrofon, ve müzik kontrol düğmeleri olacak iphone ve ipod dan çıkan kulaklık gibi, konuşma yapmak ve giderken rahat müzik değiştirmek sesi kısıp açmak için.
    kulak içi olabilir, bu aradığım özellikleri taşımacağını düşünsem de normal ipod dan çıkan kulaklık gibi olabilir, yani tam kulak içi değil, anladınız işte :) aklımda bose nin kulaklığı vardı, hiç dinlemedim, ama bose ses konusunda çok iyidir zaten, ama ipod kontrol düğmeleri var mıdır, kulakta nasıl durur hiç bilmiyorum.
    bütçem yurt dışından olmak üzere 100-110 $ arası, yani amazon.com dan vs.
    not: iphone ile kullanacağım.
    şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 29 Ekim 2011; 0:15:27 >

• konuyu güncelledim yukarı :)
  • vatanda sennheiser-adidas ortak yapımı bi kulaklık var.her konuda çok dayanıklı ve gerçekten çok şık ses kalitesi zaten mükemel.bi arkdaşımdan 7-8 günlüğüne ödünç alıp kullandığım bi kulaklıktı ve basketboloynarken kullanıyordum o yüzden kulaktan düşme konusunda için rahat olsun.mikrofonu ve düğmeleri yok istediğin gibi ama onlarıfeda edebilirsen gerçekten parasının hakkını fazlasıyla verecek bir kulakiçi kulaklık bundan emin olaiblirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

konuyu güncelledim yukarı :)

Alalı 1 sene olmuşsa neden garantiye yollamıyorsun büyük ihtimal yenisini göndereceklerdir yada sizin isteğiniz doğrultusunda üzerine ek para ödeyerek istediğiniz bir modeli almanı öneririm. servisiniz METAN'dır.
  • turshusuyu

onları gördüm de almışken daha kaliteli birşey alayım diyorum, benim eski kulaklıktan daha iyi olduğunu sanmıyorum, ayrıca o tuşlar kesinlikle gerekli, motorda giderken telefonu çıkarıp değiştiremeyeceğime göre :)

ahmet__01

pek uğraşmak istemiyorum açıkçası, belki yollarım ama her şekilde yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum.
  • bence motorda giderken dinleme hatta trafikde kulaklikla muzik dinleme biri korna calsa sen ohoooo son paat gumm allah korusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

bence motorda giderken dinleme hatta trafikde kulaklikla muzik dinleme biri korna calsa sen ohoooo son paat gumm allah korusun

çok yüksek seste dinlemem zaten, arabada camlar kapalıykenki gibi bir ortam olur yani.
  • yok mu tavsiye :) o ibeats nasıl acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.