Şimdi Ara

Kulaklıklarım çok çabuk bozuluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta dediğim gibi Kulaklıklarım 4 ayı görmüyor çok çabuk bozuluyorlar. 2 aya elbet bir yeri bozuluyor. Bu durum için ne yapmalıyım nasıl kullanmalıyım kulaklıkları. Kullandığım Modeller Ex10lp, ex15lp,ex300ap en uzun 300ap gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ex50lp vardi bende.5 ay gitti.bir gun servise yetismeye çalışırken ucun takildigi bolum kulakliktan cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: Rise Against

Ex50lp vardi bende.5 ay gitti.bir gun servise yetismeye çalışırken ucun takildigi bolum kulakliktan cikti

Düşündüğüm kulaklıklardan biriydi. Acaba sony de mi sıkıntı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

Orijinalden alıntı: Rise Against

Ex50lp vardi bende.5 ay gitti.bir gun servise yetismeye çalışırken ucun takildigi bolum kulakliktan cikti

Düşündüğüm kulaklıklardan biriydi. Acaba sony de mi sıkıntı var.

Coloud the pop aldim 5 ay once.onun da sol tarafindan boguk ve az ses geliyordu.servise verdim bakalim ne olacak.Seytan diyo al bi marshall audio technica ama fakirlik

• Kulaklığın kablo kalitesi çok önemli. CX200,EX50 vb. modeller çabuk bozuluyorlar. F/P ürünler arasında kablo konusunda en dayanıklı marka ATH'dır sanırım. Bunun yanında Shure SE215 modelinin kablosu oldukça sağlam.. Kısacası almışken paraya kıyıp, biraz daha üst sınıf ürün almak gerekiyor. Hem daha kalitesi ses, hemde uzun ömürlü ürün almış oluyoruz.
  • Kulaklığı katlamamaya çalış. Eve gelince gömleğini nasıl asıyorsan onu da öyle as.
  • Son sesde kullanıyosunuz sanırım hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her hafta kulaklığım bozuluyor.
    13 yıl önce açıldı
    Araç çok çabuk ısınıyor.
    9 yıl önce açıldı
    iPadim çok yavaş şarj oluyor.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar fazla kulaklık alıcana daha fazla para ver bir kere uzun süre kullan kaliteli ip örmeli kablosu olanlar var sağlamdır fiyatlarda 100 150 falan herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

Son sesde kullanıyosunuz sanırım hep

doğru dedin bir süre sonra sağ veya sol taraf paydos diyor ses vermiyor.telefonda sony son ses dışarıda anca dinleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

Kulaklığın kablo kalitesi çok önemli. CX200,EX50 vb. modeller çabuk bozuluyorlar. F/P ürünler arasında kablo konusunda en dayanıklı marka ATH'dır sanırım. Bunun yanında Shure SE215 modelinin kablosu oldukça sağlam.. Kısacası almışken paraya kıyıp, biraz daha üst sınıf ürün almak gerekiyor. Hem daha kalitesi ses, hemde uzun ömürlü ürün almış oluyoruz.

Hocam akg nasıldır? ya da xiaomi piston?

• Rise Against kullanıcısına yanıt
    Kullanmadım ama akg'den şikayet duymadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.