Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ozbi

quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Dün Xears Resonance Siparişi verdim eBay'den.Kargo dahil 82tl tuttu.Daha sonra head-fi incelemelerinde xears.com da geçerli olan indirim kodunu gördüm.İndirim kodu "KLANGFUZZIS"
    Bu kodu girince 100-110€ değerindeki kulaklıklar 30€ ya düşüyor.Ben resonance aldığıma pişman oldum daha üst modelleride aynı fiyata alınabiliyor.

Acaba resonance gelince satıp xe200pro almaya değermi.Resonance ses puanı 7.2 xe200pro 7.9.

Xears xe200pro'nun denki nedir bilinen marka modellerden veya diğer xears modelleri, sizin aldığınızda olabilir. malzeme kalitesi pek iyi durmuyor.

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

Listeden bi kaç model seçtim.Sadece bilgisayarın başında çalışırken dinlemek için istiyorum.Ben sadece ses puanlarına bakıyorum ama izolasyonuda çok kötü olmaması lazım.Player olarak ipod video 5.5g kullanıyorum.

Bu da td3 blackwood incelemesi..

http://forum.donanimhaber.com/m_48701883/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 9 Mart 2012; 1:28:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uur_88

Gr07 amfiye güzel tepki veren bir kulaklık, ancak meizu'nun da çıkış gücü oldukça yüksek.. Flac parçaları 20-30 ses seviyesinde dinliyorum hep..

Kulaklığı bir süre ipod video-fiio e11 sistemi ile dinledim. Kimi zaman kulaklığın bassları az geliyordu, bu yüzden de amfinin bass ayarını açarak kullanıyordum. Şu anda ipod'um bozuk olduğu için tekrar meizu'ma döndüm ve aynı zevki alarak dinliyorum. Yani eğer ki kulaklığa ses karakteri katmak istemezseniz bence amfiye hiç gerek yok..

Pfe'nin sesi cılız geliyor biraz. İki kulaklığı ard arda taktığımda pfe tatmin etmiyor diyebilirim.. Ayrıca pfe'nin daha fazla çıkış gücüne ihtiyacı var; o zaman amfi ihtiyacınız olabilir.. Pfe'nin bassları kimilerine göre az geliyor ama bence yeterli seviyede ve oldukça kaliteli.. Ama yine de eksik olan bir şeyler var

gr07'yiwww.lendmeurears.com'dan edinebilirsiniz. Site oldukça güvenilir. Şimdiye dek 2 defa alışverişim oldu, ikisi de 9. günde elimdeydi.. Ayrıca şu anda gri modelde indirim var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. Peki bişi soracağım bu konuda cok bilgim olmadıgından soruyorum. Demişsiniz ki pfe daha fazla güc istiyor. Pfe 32 ohm değil mi? V sonic 50 ohm. Bu durumda v sonic'in daha fazla istemesi gerekmez mi? Yoksa başka seyler mi etkiliyor dinamik-armatür gibi? Aslında keşke imkan olsada dinleyebilsem şunları ya benim için cidden ödeyeceğim para çok büyük
  • quote:

gr07'yiwww.lendmeurears.com'dan edinebilirsiniz. Site oldukça güvenilir. Şimdiye dek 2 defa alışverişim oldu, ikisi de 9. günde elimdeydi.. Ayrıca şu anda gri modelde indirim var..

Buradaki fiyata kargo dahil mi acaba? Bi de vergi olayı noluyor buradan alınca zira vergi sınırını geçen bi fiyatı var ürünün.
  • Bu tür aletlerde ohm meselesine fazla takılmayın. Sony, philips gibi kısıtlamalı mp3 çalarlar kullanmadıktan sonra ses seviyelerinde sorunlar pek yaşamazsınız. İstanbul'da oturuyorsunuz sanırım; Ankara'da olsanız denemeniz için buluşurduk ama orada bir şey yapamıyorum. Haliyle işiniz malesef yorumlara kalıyor.. Ayrıca referans olması için de iki kulaklığın incelemelerini vereyim..

http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=1287.0
    http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=2281.0

Bu arada sitede 3-4 dolar gibi bir posta ücreti veriyorsunuz. Kutunun üzerine 25 dolar fiyat çekiyorlar; hem bu yüzden hem de Singapur'dan geldiği için gümrükte kalma ihtimali oldukça düşük..

• quote:

İncelemeleri okudum biraz önce, başka yazılarda okudum ve sanırım pfe kaynak seçiyor. O nasıl oluyor bilmiyorum ama şimdi mesela meizu'da başka sansa fuze da başka sonuc mu veriyor ki? Farklı sonuc verirde baya bi fark oluyor sanırım. Sesin cılız olmasını baska yerlerdede okudum cılızdan kastınız nedir biraz acıklarmısınız. Bu arada İstanbul'da oturuyorum ne yazık ki evet :/ Ve sanırım dinlemeden alamayacağım kötü bi süprizle karşılaşmak istemiyorum acıkcası. Napsam Ankara'ya mı gelsem :D Yada en yakın arkım Ankara'da o mu buluşsa sizle napsam bilemedim. Aslında belki meizu'yu satıp sansa fuze da alabilirim harici kart olayından dolayı bilmiyorum :) V sonic'de vergi olayı iyiymiş bu arada, gri rengin indirimde olmasıda iyi olmuş zira 200 dolar benim icin fazla. Gerçekten feci kararsızım şuan öyle böyle değil. Alırsamda korka korka açacağım kutuyu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uur_88 -- 9 Mart 2012; 9:48:22 >

• Herkese selam.

Arkadaşlar, kulaklıktan falan da cok anlamam acıkcası ama biraz arastırma yaptım. Telefonda ve bilgisayarımda kullanmak ıcın kualklık arıyorum. 2 model arasından sizce hangisini almalıyım?

SONY MDR-EX300SL

SENNHEISER MX 470

yardımcı olursanız çok sevinirim. Fiyat aralığım bu zaten. max. 50-55 TL arası.

NOT: Bu arada kulak içi bir kulaklık arıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoneman -- 9 Mart 2012; 11:06:40 >
  • Metal-Etnik ve blues dinliyorum. Aklımda Sennheiser hd 518 , Hd 558 yada akg 518 ve akg 520 modelleri var. Ayrıca amfi olarakda fiio e5 .
    Elimde orta düzey bir mp3 çalar var ve s2 telefon ilede kullanacağım. Ayrıca Roland td4k kullanıyorum zaman zaman onunlada kullanacağım yani. Amazın.de sitesinden alacağım kulaklığı gelecek biri aracılıgıylaç Acaba 100 Euroya kadar bana bir kulaklık önerebilirmisiniz.
    Ayrıca daha önce hep kulak içi kulaklık kullandım. Sennhesier cx150 kullanmıştım. idareten ep630 aldım ama müzik dinleyesim gelmiyor o kulaklıkla. Kulağı kaplayan ve agrıtmayan bir kulaklık istiyorum. İzolasyon önemli.
  • Bugün ipod kulaklığıma sen artık dinlen dedim. nedeni uzun araştırmalarım sonucunda AGK 321 almış olmam.

ipod classic için üç kulaklık arasında kalmıştım. Sony exp50, creative ep630 ve AKG K321. EXP50'yi L tipi jak ve ipodlarla uyum sorunu nedeniyle eledim. EP630'u ise bassları mid ve tizleri ezdiği söylentileri ve düşük desibeli (106 db) nedeniyle eledim.

121 dB olan kulaklığın ipodla uyumu mükemmel. kulaklığın sesi yüksek, Bass booster ayarında mükemmel bass elde ettim. Bass tiz mid dengesi de yerinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D1EACCB3 -- 30 Mart 2012; 16:15:31 >
  • Yuksek sesle dinlemeniz geri donusu olmayan hasarlar verebilir kulaginiza, yapmayin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Yuksek sesle dinlemeniz geri donusu olmayan hasarlar verebilir kulaginiza, yapmayin...

yüksek sesle dinlemiyorum zaten, amacım normal düzeyde kaliteli ses almaktı. arşivim 192 kbps den düşük dosya olmasa da farklı kaynaklardan oluşuyordu, o nedenle bazı parçalarda sorun oluyordu. ipodun kulaklığında da dinleme düzeyim % 70 civarıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D1EACCB3 -- 14 Mart 2012; 1:24:59 >
  • takip
  • creative ya da sennheiser tavsiye ederim kulaklık alacaklara birde kulak ici olursa tadından yenmez
  •  KULAKLIK TERCİH REHBERİ bu kulaklık iyimidir acaba bass'ları tiz'leri temiz veriyormu ? 2.el fiyatı ne kadardır ? 1hafta kullanılmış temiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

KULAKLIK TERCİH REHBERİ bu kulaklık iyimidir acaba bass'ları tiz'leri temiz veriyormu ? 2.el fiyatı ne kadardır ? 1hafta kullanılmış temiz

Bu konu hakkında lütfen yardım edermisiniz ?
  • çok güzel bir çalışmaymış
    birde 100$ altı güzel bir liste olsa
  • merhaba arkadaslar kulaklık konusunda katıksız kara cahilim ama temiz ses veren bir kulaklık almak istiyorum. bas, tiz ve ara sesler dengeli olsun istiyorum. iphone da kullanıcam cogunlukla. mikronu ve ses kontrolude olması benim icin onemli. ayrica kulagın icine kadar giren modellerden istemiyorum. biraz arastirma sonrası bunu buldum

http://www.kulaklik.com/AKG-K318-Kulak-ici-Kulaklik_315.html#0

veya 150TL yi asmayacak baska alternatifler onerebilir misiniz?
    yorumlarinizi bekliyorum
    tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oem84 -- 23 Mart 2012; 14:20:25 >
  • takıpp BRAINWAVZ M4 IEM Profesyonel Mikrofonlu Kulaklık bu kulaklıgın basları nasıldr??? fiio E11 almayı dusunuyorum sahtemıdır???

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-fiio-e11-kutulu-garantili-76417551/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-brainwavz-m4-iem-profesyonel-mikrofonlu-kulaklik-79336162/detay/

orjınalmıdır fiio e11 lerın sahtesı oluyormu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimerka

takıpp BRAINWAVZ M4 IEM Profesyonel Mikrofonlu Kulaklık bu kulaklıgın basları nasıldr??? fiio E11 almayı dusunuyorum sahtemıdır???

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-fiio-e11-kutulu-garantili-76417551/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-brainwavz-m4-iem-profesyonel-mikrofonlu-kulaklik-79336162/detay/

orjınalmıdır fiio e11 lerın sahtesı oluyormu ??

brainwavz'leri sahtesini hiç duymadım görmedim, ama fiio'ların sahtesi var ama yine aynı şekilde e11'inde sahtesini duymadım.

• joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 1 kulaklık daha eklendi, Fischer Audio DBA-02 mkII

ilk mesaj güncellendi.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.