Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla genelde pop ,rock , metal dinlerim bazen jazz ve sanat müziği diğerlerini ise çok nadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 18 Mayıs 2011; 13:43:19 >
  • kendi fikrime göre ve bütçeniz düşünüldüğünce küçük bir sıralama yaparsam fischer audio dba-02 > Brainwavz m3 > Ecci Pr401 > Brainwavz M2 iyi tercihler olur, ama vibe 2'nin basslarınada alıştıysanız dba-02 size çok bassız gelebilir, sıralamada bassları diğerlerine göre daha yeni daha yeterli olan Ecci Pr401 daha uygun bir seçenek olur.
  • Arkadaşlar, Türkiye'de satıldığını gördüğüm için soruyorum, Jays q-Jays'ler hakkında ne düşünüyorsunuz? Tabloda yeri de iyiymiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.c.e.

Arkadaşlar, Türkiye'de satıldığını gördüğüm için soruyorum, Jays q-Jays'ler hakkında ne düşünüyorsunuz? Tabloda yeri de iyiymiş :)

Tabloda yeri iyi evet.Türkiye fiyatı da iyi.Fiyat performans olarak çok iyi değil gibi duruyor ama mid'leri az olan müzikler dinliyorsan iyi bir tercih olabilir.
  • joker'in kafaüstü kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Superlux HD668B ve Prodipe Pro 800

ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesinede 1 kulaklık daha eklendi, Monster Turbine Pro Copper

ilk mesaj güncellendi.
  • Ex300 kaçıncı sıraya girecek acaba merak ettim, joker planına almış :)
    Bir de sorum olcak yeri gelmişken EX300, Soundmagic PL50, Brainwavz M2 ve M3
    Bu 4 kulaklıktan birini veya birkaçını kullanmış ve aralarındaki farkları ve memnuniyet derecesini söyleyebilecek olan varsa çok memnun olurum. EX300 kullandım uzun bir süre memnundum. Şimdi yeni bir tane alacağım ama karar veremedim henüz.
    Teşekkürler.
  • Bizim forumda satılan EX300'den aldıysanız joker'in incelemesinde görmeniz zor.

Orjinalliğinden emin olduğunuz bir EX300 aldıysanız ayrı..

quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

Ex300 kaçıncı sıraya girecek acaba merak ettim, joker planına almış :)
    Bir de sorum olcak yeri gelmişken EX300, Soundmagic PL50, Brainwavz M2 ve M3
    Bu 4 kulaklıktan birini veya birkaçını kullanmış ve aralarındaki farkları ve memnuniyet derecesini söyleyebilecek olan varsa çok memnun olurum. EX300 kullandım uzun bir süre memnundum. Şimdi yeni bir tane alacağım ama karar veremedim henüz.
    Teşekkürler.
  • http://media.avguide.com/earphones_buyers_guide.pdf
    Şöyle bir şey buldum.Pek objektif gelmedi bana ama kaynak kaynaktır
  • Orjinal tabi hocam. Çakma kulaklıkla müzik mi dinlenir, vakit kaybı..

quote:

Orijinalden alıntı: H.

Bizim forumda satılan EX300'den aldıysanız joker'in incelemesinde görmeniz zor.

• quote:

Orjinal tabi hocam. Çakma kulaklıkla müzik mi dinlenir, vakit kaybı..

quote:

Forumdan satın almadınız yani?
  • quote:

quote:

quote:

merhabalar forumda satılan ex300sl kesinlikle sahtemi bende almayı düşünüyorum yani orjinal ile sahtesini birebir karşılaştırma imkanınız oldumu yoksa direk kafadanmı iddada bulunuyorsunuz malum kişiye ait neredeyse olumsuz yorum yok, yoksa bu kulaklık için yorum yapanların hepsi daha önce kamasonic marka kulaklık kullandığı için mi ex300 onlara güzel geldi kısacası paramı çöpe atmak istemiyorum link bulamadım şimdi ama ex300sl konusu içinde bir arkadaş verdiği linkdeki kulaklıkların kesinlikle orjinal olduğunu yazmış ordaki fiyatı 66 tl ye geliyor kargo masrafı varmı bilmiyorum ama oraya bakarak bu ürünün ie8 sahteleri gibi atıyorum fiyatı 500 tl olan bir ürünü 80 tlye satıyorlar ki bu %100 sahtedir ben aradaki fiyat farkının çok olmadığını düşünerek ürünün orjinal olma ihtimalini düşünüyorum 5-6 yıl önce kullandığım mdr-ed21 di galiba orjinal almıştım birde ankara maltepe pazarından çakmasını almıştım çakmasının sesi orjinale göre baya kötüydü orjinal kulaklığın kablosu kışın karlı havada bile yumuşakken sahtesi kafamı sağa sola çevirirken kulağımın acımasına sebep oluyordu bu ex300sl kullanan bir arkadaş kablosunun sertmi yoksa yumuşakmı olduğu hakkında birşey söyleyebilirmi benim bildiğim orjinal sony kulaklık kablosunda kesinlikle sert elinizi sürdüğünüzde elektirik kablosuna dokunuyormuş hissi veren kablo kullanmıyor mdr -ed21 için kesinlikle söylüyorum kablosu sert olan sahtedir bunu ex300sl için sahtelini ispatlı olarak söyleyen arkadaş olursa sevinirim aksi taktirde kulaklığı satan kişiye haksızlık yapmış oluruz yanlışmıyım

• Şu konuyu inceleyebilirsiniz. Ben bilmeden konuşmayı sevmem.

http://forum.donanimhaber.com/m_44245642/tm.htm
  • Bu kadar uzun yazana kadar forumda aramayı kullanıp gerekli başlığı bulabilirdin.
    http://www.amazon.com/Sony-MDR-EX300-BLK-Vertical-Headphones/dp/B001RB24PK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1305907752&sr=8-1
    Gerçek fiyatı bu.Çin versiyonu şu kadar dolar , Japon versiyonu bu kadar , sahtelerse şu kadar geyiklerine de kanmamak lazım.
  • quote:

Şu konuyu inceleyebilirsiniz. Ben bilmeden konuşmayı sevmem.

http://forum.donanimhaber.com/m_44245642/tm.htm

teşekkürler aynı tespit yapılmış kablo sertliği = sahte ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: icarus06

quote:

quote:

quote:

merhabalar forumda satılan ex300sl kesinlikle sahtemi bende almayı düşünüyorum yani orjinal ile sahtesini birebir karşılaştırma imkanınız oldumu yoksa direk kafadanmı iddada bulunuyorsunuz malum kişiye ait neredeyse olumsuz yorum yok, yoksa bu kulaklık için yorum yapanların hepsi daha önce kamasonic marka kulaklık kullandığı için mi ex300 onlara güzel geldi kısacası paramı çöpe atmak istemiyorum link bulamadım şimdi ama ex300sl konusu içinde bir arkadaş verdiği linkdeki kulaklıkların kesinlikle orjinal olduğunu yazmış ordaki fiyatı 66 tl ye geliyor kargo masrafı varmı bilmiyorum ama oraya bakarak bu ürünün ie8 sahteleri gibi atıyorum fiyatı 500 tl olan bir ürünü 80 tlye satıyorlar ki bu %100 sahtedir ben aradaki fiyat farkının çok olmadığını düşünerek ürünün orjinal olma ihtimalini düşünüyorum 5-6 yıl önce kullandığım mdr-ed21 di galiba orjinal almıştım birde ankara maltepe pazarından çakmasını almıştım çakmasının sesi orjinale göre baya kötüydü orjinal kulaklığın kablosu kışın karlı havada bile yumuşakken sahtesi kafamı sağa sola çevirirken kulağımın acımasına sebep oluyordu bu ex300sl kullanan bir arkadaş kablosunun sertmi yoksa yumuşakmı olduğu hakkında birşey söyleyebilirmi benim bildiğim orjinal sony kulaklık kablosunda kesinlikle sert elinizi sürdüğünüzde elektirik kablosuna dokunuyormuş hissi veren kablo kullanmıyor mdr -ed21 için kesinlikle söylüyorum kablosu sert olan sahtedir bunu ex300sl için sahtelini ispatlı olarak söyleyen arkadaş olursa sevinirim aksi taktirde kulaklığı satan kişiye haksızlık yapmış oluruz yanlışmıyım

İşin ilginç yanı forumda satılan ex300ün sesi fena değil, sesinden anlaşılmıyor sahte olup olmadığı. Hatta başlarda orjinal sanıyordum. Ama kablosu dediğin gibi birkaç ayda sertleşiyor bunun da. Adeta kemik gibi. Cebine koyduğunda sıkışmadan dolayı parçalanacakmış gibi geliyor. Özellikle dealextreme gibi sitelere düşen kulaklıklara daha dikkatli yaklaşmak lazım.

• joker'in kulakiçi kulaklık incelemesinede 2 kulaklık daha eklendi, Beyerdynamic DTX 71 iE ve Beyerdynamic DTX 101 iE

ilk mesaj güncellendi.
  • joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 1 kulaklık daha eklendi, Etymotic Resarch HF5 + ACS Custom Eartip

ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesinede 1 kulaklık daha eklendi, Sunrise Xcape Impressive Edition

ilk mesaj güncellendi.
  • Herkeslere merhaba.

Arkadaşlar philips shp2000 kullanıcısı olarak kalitesi, sesi büyüleyecek ve iç dış izolasyonu iyi olacak bir kafa üstü kulaklık arıyorum.

Bütçem max 200 lira, taksit olması açısından Türkiye'den alacağım.

Yurt dışı içinse 100 lira.

Sennheiser HD 218
    Sennheiser HD 202-II
    Creative Aurvana LIVE
    SENNHEISER HD 428
    Sony MDR-NC7/BLK

bu modeller iyi gibi geldi.

her tür müziği dinlerim, ama elektronik ve klasik ağırlıklı

önerileriniz benim için önemlidir, teşekkürler
  • Creative Aurvana Lİve içlerinde en iyisi bence.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.