Şimdi Ara

Kulaklık tavsiyesi Çok arada kaldım lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kulaklık alma arefesindeyim tavsiyelerinizi bekliyorum razer kraken chroma 7.1 steelseries siberia elite ya da steelseries H wireless razer tiamat 7.1. Bu kulaklıklar arasında kaldım lütfen artıları eksileriyle hangisini tercih etmem gerektiği hakkında yardımcı olur musunuz ? Genellikle fps oyunları oynamaktayım seslerin nerden geldiği benim için çok önemlidir. Birde aklımda logitech g930 var ama tam emin değilim gerçekten yardım ederseniz sevinirim. Gerçi tiamat a biraz baktım sanırım onu aldıktan sonra bide ses kartı lazım o yüzden onu eleyebilirim çokta ısınamadım. Aklımda yoğun olarak steelseries H wireless var ama o kadar para vermeye değermi bilemiyorum razer kraken chromayla aralarında ne kadar fark vardır vs... Fazla karışığım gerçek tavsiyelere ihtiyacım var arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FPS oyunlarından kastın CS:GO ise çok yanlış sulardasın. Çünkü CS:GO 7.1'i desteklemez. Yani stereo bir kulaklık bile yeterli olacaktır. Ama ses kasmanın bu kadar önemli olduğu başka bir oyun olduğunu sanmıyorum. Tavsiyem : HyperX Cloud, Steelseries Siberia v2, Razer Kraken Pro
  • Merhaba,

HyperX Cloud II açık ara seni en çok tatmin edecek kulaklıktır. Fakat görünüşe çok önem veriyorsan, ilgi çekmek istiyorsan Razer Kraken pro'da güzel bir indirim var. Kalite farkı olsa da Kingston'a göre, üzmez. SS V2 güzel bir kulaklık, V3'ü önermiyorum. Plantronics Gamecom 780'e bakmanı şiddletle öneririm. Bütçen 250 civarı ise Plantronics, 350 civarı ise HyperX Cloud II almalısın. İyi oyunlar :)
  • Hurri kullanıcısına yanıt
    Plantronics Gamecom 780'le 788 arasında ne fark var biliyor musunuz?
  • snakecharmer kullanıcısına yanıt
    Hiç bir fark yok, kablo farkı var. Türkiye'ye giren model 780'dir.
    Cok tesekkurler. Kulakligin ayni yerden kirilmasiyla ilgili bircok kullaniccidan farkli yazilsr okudum. Bu nedenle almaktan vazgectim. Creative tactic alpha kullaniordum. Ses bakimindan hicbir sey yok ama kulaklik kirildi. Bu cok sinir bozucu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba,

Son kez rahatsız ediyorum; hyperx cloud 2 7.1 ancak cs:go sanıyorum desteklemiyor 7.1. Bu durumda kulaklık ne şekilde kullanılıyor? Yani 5,1 mi, surround mu, stereo mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • snakecharmer kullanıcısına yanıt
    7.1 yazan kulaklıkların %99'u yapay konumlandırma ile (driver, ses kartı, software vesaire.) bunu sağlıyorlar. Gerçekten 7 hoparlörü bir kulaklığa sıkıştıran firma yok. (Buna Razer'ın 7.1 modelleri de dahil). Bu sebepten ötürü 7.1'e kadar destekliyor demek, 5.1 (CS:GO) gibi oyunlarda kulaklık işe yaramıyor demek değil. CS:GO'da derinliği anlayabileceğiniz bir yol yok. Bu şu anlama geliyor, Nuke haritasında bomba kurulurken tam A ile B'nin ortasına kurulursa bunu size dünyada hiç bir kulaklık direk hangi kata kurulduğunu söyleyemez. (7.1 vs 5.1 farkı derinlikten geliyor). Fakat bahsetmiş olduğum senaryo bombanın A ile B'nin tam ortasında kurulmasını ve sizinde tam iki site'ın ortasında durmanızı gerektiriyor. Yani bir çeşit deney.

Özetleyecek olursak, kendimde CS:GO oyuncusuyum, Logitech (G35), Steelseries (v2), Plantronics (780) ve daha hatırlayamadığım bir çok model kullandım. V2 hariç diğer modeller hep plastik aksamından kırıldı. Ve bu kırılma G35'te 1.5 sene sonra, Plantronics'te 9 ay sonra gerçekleşti. Belirli bir süreden sonra plastik esnekliği kırılganlığa sebep veriyor. Şu an benim de sipariş verdiğim (ve daha önce 10 saate yakın denediğim) kulaklık Cloud II. CS:GO için biçilmiş kaftan diyebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.