Şimdi Ara

kulaklık tavsiyesi aciil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 tl kadar bütcem var ne önerebilirsiniz arkadaşlar

sony kulaklıkları cazib geliyor fakat sanki marka diye o kadar fiyadı yüksekmiş gibi

parasını hakeden bir kulaklık önerin

kulak içi ?? lütfen

• O fiyat aralığında en iyi kulak içi creative ep 630
    http://www.kulaklik.com/Creative-EP-630-Kulak-ici-Kulaklik_233.html#0

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliali68

50 tl kadar bütcem var ne önerebilirsiniz arkadaşlar

sony kulaklıkları cazib geliyor fakat sanki marka diye o kadar fiyadı yüksekmiş gibi

parasını hakeden bir kulaklık önerin

kulak içi ?? lütfen

Hiç sony falan düşünme direkt Creative EP630 Al :)) telefondada kullan bilgisayardada
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyazi_turna

O fiyat aralığında en iyi kulak içi creative ep 630
    http://www.kulaklik.com/Creative-EP-630-Kulak-ici-Kulaklik_233.html#0

Katılıyorum. EP630 bu fiyata alınabilecek en yi kulaklıktır. Kulak içi kulaklık beni rahatsız etmese ben de alacağım bir tane, kafam kadar kafaüstü taşımak zorunda kalmayacağım ama olmuyor işte

• Xanthochroid kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de sıkıntım tam tersi. Normalde kulak içi beni de rahatsız ediyor ama erdim dışarıyla tüm iletişimim kesilsin. Kulak üstü kulaklıklarda doğru dürüst dışarıyla iletişimi kesen bir kulaklık bulamıyorum. Olanlar da çok çok pahalı. Her yerde her gördüğüm kulaklığı deniyorum. Ortalama bir kulak üstü son sesi açmadan dışarıyla iletişimi kesmiyor. Bu sefer de dışarı ses gidiyor.
  • Tskkurler fakat bass tan bahsetmemis bas ve tiz.nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliali68 A kullanıcısına yanıt
    EP630 bas bakımından iyi deniliyor. Ama tiz bakımından gerçekten kötü deniliyor. Ben tamamen söylenilenlerin yalancısıyım. Dengeli değil anlayacağınız. Böyle basdan başka bişey istemeyenler için uygun. Eğer rock/metal dinliyorsanız pek gitmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Bluetooth kulaklık tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Kulaklık önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam banada bir kulaklik onerirmisiniz forumda yeniyim konu acmayida bilmiyorum boyle oyun icinde olacagim 40 tlyi gecmeyeck bi kulaklik basssla rve tizler net yani dis dunyadan kopacagim bi kulaklik snopy sn338 var ama nasil acaba

• Hocam banada bir kulaklik onerirmisiniz forumda yeniyim konu acmayida bilmiyorum boyle oyun icinde olacagim 40 tlyi gecmeyeck bi kulaklik basssla rve tizler net yani dis dunyadan kopacagim bi kulaklik snopy sn338 var ama nasil acaba

• Aldim tskkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.