arkadaşlar kullandıgım sony de ufak tefek sorunlar oluş maya başlaı bened iyibir kulaklıga gececem zalman ın 5.1 kulak lıklaronımı önerirsiniz yokasa başka marak olarak v model olarak ne öneririisniz ben 5.1 özellik bi kulaklık düşünüyorum siiznde fikirlerinizi alayım dedim tavsiyeleriniz bek liyorum
git 50 ytl ye Sennheiser HD202 al.. yada bu 30-50 ytl arasında başka bi kulaklık ... 5.1 adam bgibi bi kulaklık varmı bilmiyorum ama bence gerek yok pahalaı oluyolar..
O tarz kullaklıklar kullanmadım ama kendi mp3 playerımda sennheiserin 3 farklı tip kulaklığını kullandım (mx200,mx350,mx500 kulakiçi olanlardan) ses kalitesi kullandığım diğer philips, sony kulaklıklarını katlar diyebilirim...Belki fikir verir diye söylemek istedim...
mx200 mx300 mx500 ben de kullandım.. ve en iyisi mx200 bunların içinde bunu adım gibi biliyorum ..
ama arkadaş sanırım büyük. kulak kaplyan kulaklık istiyo.. zalman lar hakkıkında bilgim yok.. fazla alan da görmedim açıkcası forumlarda 5.1 kulaklık.. ama illede araştıriyim diyosan .. forumun bu bölümnde .. yada pc ses sistemleri bölümünde arama yap.. yada oraya yeni bi konu açç
kulaklık iici düşünmüyorum zaten sürekli pcbaşınad kullalık kulanacgımoyunlarda ve film lerde