Şimdi Ara

Kulaklık Tamiri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony MDR V700 kulaklığım var bugün farkettimki seste gidip gelmeler oluyor. kabloyu jack ın hemen dibinden oynattımmı ses düzeliyor. kestim kabloyu jacktan hemen önce, eski bir kulanlıkğın kablosuna ek yapmak için, benim kulaklığımdan 1 sarı, 1 kırmız ve 1 de yeşil olmak üzere 3 kablo çıkıyor. ancak eklemek istediğim kabloda bunların haricinde birde kırmızılı yeşilli bir kablo daha var denedim ama bi türlü ses alamadım ne yapmalıyım nasıl tamir edebilirim? şimdiden teşekkürler.

• Bozuk olan jack'ın renklerine bakarak hangisinin nereye gittiğini bul.

Sonra aynı şekilde eski kulaklığında hangisinin nereye gittiğini bul.

(Jackın en ucu, kırmızı kabloda gibi)(Bu bulma işini avometrelerin kısa devre bölümü ile bulaiblirsin. - Şu dııııt eden yer )

Sonra eski jackın en ucuna bağlı olan kablo rengine, yeni jackın en ucuna bağlı olan kabloya bağla..

Bilmem anlatabildim mi ama anlamadıysan, PM atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 15 Temmuz 2009; 8:18:44 >
  • teşekkür ederim. yardımın için, ancak dediğim gibi eski jackta 4 kablo var. biri boştamı kalsın.?
  • Boşta kalsın. Eskisinin üstünde mikrofon felan varsa onun kablosu olabilir belki o 4. kablo.

Sadece kulaklık olan bir kulaklıkta (Stereo ise) sağ, sol ve toprak olarak 3 kablo yeterlidir.
  • bi elektronikçiye götür kablonun ucuna 3.5mm stereo jack lehimlesinler 5 dakikalık iş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Kablosu Tamiri
    3 yıl önce açıldı
    İZMİR KULAKLIK TAMİRCİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.