Şimdi Ara

Kulaklik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ,

    panasonic kx-tcd510 dect telefon aldim. Telefonun el unitesi uzerinde kulaklikli mikrofon girisi icin jak yuvasi var. Tekofaks musteri hizmetlerinden cihaz icin kulaklik sordugumda beni bircom diye bir sirkete pasladilar. Onlarin sattigi kulakliklarin uyumlu oldugunu soylediler. Bircom ile gorustugumde senheiser marka urunlerin uyumlu oldugunu soylediler. Ama sozkonusu urunler telefon fiyatina yakin.

    Bilgisayarda kullanilan cinsten kulaklikli mikrofonlarda nasil bir degisiklik yapabilirim. Elimde bu sekilde birkac kulaklik var. Yanliz sorun su ki telefonun kulakligi mono ve telefondaki jak tek jak. Yani mikrofon ve kulaklik tek jak uzerinde. Kulaklik ve mikrofon jaklarinin fislerini iptal ederek ( keserek ) yeni bir jak uzerinde mono olarak nasil monte edebilirim ? Bu tip jaklarda standart bir baglanti sekli var mi ?

    Yada buradaki gibi bir kulakligi makul fiyatlarda nasil bulurum ?







  • Bu yapılır ama tarifi zor sende pek tecrübeli değilsin herhalde elektronikte deneyimli birine versen daha iyi olur...
  • Melih ilgine tesekkur ederim. Amator olarak ugrasmisligim vardir . Eger tarif edebilirsen denemek isterim. Nihayetinde riske edecegim kulaklikli mikrofon 5 milyonluk birsey olacak. Ogrenmeye degecek bir risk. Sadece stereo jak uzerine mono kulaklik ve mic. nasil baglanabilir eger bir standardi varsa onu ogrenmek isterim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Degirmenci

    Melih ilgine tesekkur ederim. Amator olarak ugrasmisligim vardir . Eger tarif edebilirsen denemek isterim. Nihayetinde riske edecegim kulaklikli mikrofon 5 milyonluk birsey olacak. Ogrenmeye degecek bir risk. Sadece stereo jak uzerine mono kulaklik ve mic. nasil baglanabilir eger bir standardi varsa onu ogrenmek isterim.


    Dostum bunun aslinda bir standarti felan yok. Her firma kendi kafasina gore yapmaya calisiyor. Lakin birkac olasilik sonrasinda bulabilirsin. Kulakligin toprak hattini ortak kullanmak kosuluyla mikrofon ve kulakliklari sira ile denemeye calis. Once kulakligi dene ses gelen baglanti noktasini bulursan sabitle ve diger nokta da mikrofonu bagla.

    Kolay Gelsin!




  • Tesekkur ederim BlueICE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.