Şimdi Ara

Kulaklık önersi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar kendime 50 Ytl kadar güzel bir kulaklık almak istiyorum (kulakiçi kulaklık,sadece kulaklık,mikrafonlu kulaklık) olarak 3 şekilde önerirseniz çokkkkk mutlu olurum,önermeyeninde canı sağ olsun sizin önerilerinzi bekliyorum , birde bu kulakiçi kulaklıklar nasıl ses veriyor,hiç kullanmadım,bende büyük kulaklık var,çok kullandığım için kulaklarımın artık kenarları ağırmaya başladı kulakiçi kulaklıklarda da şikayet oluyormu bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Son olarak aynı özellilkerde bir normal kulaklık birde kulakiçi kulaklık arasında hangisi daha iyi ses verir teşekürler şimdiden

• Bir ALLAH'ın kuluda bir şey yazmamış ya helal olsun ne diyim
  • Creative, Sony veya Philips iyidir kardeş. Ben hepsini kullandım. Tavsiyem kulak içi alma, çok zararlı ya....
  • sony sony yine sony derim.ama kulak içi alma sakın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagric -- 27 Eylül 2007; 20:18:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

http://www.koysepete.com/en+ucuz+sennheiser+hd+202,+115db,+kapali+dinamik+hi-fi+stereo+kulaklik+40035.aspx

harika birsey tavsiye ederimm...

Evet sennheiser kulalık işini en iyi yapan firmalardan bir tanesidir.Kalitesi tartışılmaz rahatlıkla alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.