Şimdi Ara

Kulaklık + Mouse + Mouse Pad Maks 350 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genellikle moba oyunları oynuyorum. Bundan dolayi ilk olarak g302 almayı düşündüm. Fakat benim için yüzük ve serçe parmağın mouseda olması lazım. Ondan g302 den vazgeçip g402ye yöneldim. Fps oyunlarina tasarlanmış olan bu mouseu mobada kullansam bir şey olmaz herhalde. Eğer daha iyi ürünler varsa söyleyin. Amacım aslında parayı düşürmek.
    Kulaklık olarak g230 istiyorum. Daha ucuza bunun kadar olmasa da bu da iyidir dedikleriniz varsa söyleyin.
    Mouse pad olarak da g240ı düşünüyorum. Daha ucuza varsa yine belirtin.
    Amasya'da yaşadığım için çoğu mağaza burada bulunmamakta ondan dolayi internetten alışveriş yapmayı düşündüm ama siparişlerin teknosa gibi mağazaya gelmesi benim için daha iyi olur. Ya da mağazaların Tokat ve Samsun stoklarında varsa gidip elle almak benim için her zaman bir önceliktir. Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hackerlet H kullanıcısına yanıt
    Steelseries

Rival Fnatic(düz versiyonunuda alabilirsin)
    http://www.gameekstra.com/Steelseries-Rival-Fnatic-Gaming-Mouse,PR-4316.html

Qck:
    http://www.gameekstra.com/STEELSERIES-QcK-medium-Mousepad,PR-832.html

3Hv2:
    http://www.gameekstra.com/Steelseries-3H-v2-Oyuncu-Kulakligi,PR-4010.html

• ynal kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel daha ucuza bulma imkanım yok sanırsam sitenin güvenilir olduğunu düşünüyorum fnc taraftarı değilim sırf bundan dolayı normalini bekleyebilirim.Peki aynı fiyata razer alabilir miyim?

Razer için bütçe arttırmak gerek hocam.
    Deathadder ile Goliathus alabilirsin ancak kulaklıkları pahalı Razer in.
    Site güvenilir bu arada.

Hocam Logitech ürünlerine soğuk mu bakıyorsunuz eğer öyleyse sebebi ne?

Logitech farelerinin bir kısmında Angle Snapping sıkıntısı var. Bir de Steelseries ile Razer malzeme kalitesi olarak daha ileri seviyedir.
    Bu bütçeye çıknışken Ss be ya Razer almanı öneririm.

Hocam tekrardan çok teşekkürler razer ikili ile steelseries kulaklığı almayı düşünüyorum tekrardan saolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada notebook kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi kusura bakmayın pek bilgi sahibi olduğum bi konu değil ama usb girişli bir farede sıkıntı olmaz herhalde

• Bir soru daha deathadder chroma ile 2013 arasındaki fark ne hangisi tercih edilmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerlet -- 16 Şubat 2015; 23:25:22 >
    Chroma da optik sensör var chromayı al. Bilgisayarında da rahatlıkla kullanabilirsin sorun olmaz bu arada.

• Logitech g502 kullandım; skatezinin kalkmasımı dersin, csgo'da angle snapping mi yersin türlü türlü saçmalıkları doldurmuşlar, sırf şekli için almıştım ama iade verdim, razer alıcam bende
  • Kulaklık için steelseries siberia v2 dahil bir çok marka değiştirdim ve bir sürü para harcadım.
    Eninde sonunda hepsinde bir problem çıktı. Tek kulağında ses gitmesi, kafabandının kırılması, kulaklıkların ayrılması, tellerin kopması vb gibi.
    Kulaklık alırken, ses özellikleri dışında ergonomisine de bakmakta fayda var.

Son olarak Plantronics Gamecom 780 sipariş ettim amazondan. 1 hafta içerisinde adresime teslim edildi.
    Şu an için çok memnunum.
    Hafif ve ergonomik. Mikrofon ve kulaklıkların ses kalitesinden de çok memnunum.
    Ancak iki tane problemi var.
    Birincisi kulaklığın yalıtımı neredeyse yok denecek seviyede. Son ses oyun oynarken, evde millete siper aldırır o derece.
    İkincisi ise kulaklık şekli kare olduğu için, bir süreden sonra kulak kepçenizin envai çeşit yerinde hafiften bir ezilme oluyor, ağrı yapıyor. Kulağınız küçükse bilemem tabii.
    Eğer bu bahsettiklerim senin için problem değilse, şiddet ile tavsiye ederim. Ek olarak basslarını da ben başarılı buluyorum.

Mouse ve Mousepad için ise son olarak kullandığım set Razer Deathadder 2014+Goliathus Control.
    İkisinden de gayet memnunum.
    Farenin avuçiçi yüksekliği diğer farelere göre hayli fazla. Dolayısıyla elin açıkta kalmıyor, fareyi kavraman vesaire problem olmuyor, benim gibi ellerin büyük ise.
    İlk başta biraz alışamıyorsun ancak sonrasında diğer fareler sana tuhaf gelmeye başlıyor.
    Mousepad özellikle FPS oyunları için iyi performans veriyor.

200tl civarı bir meblağ tutuyor Plantronics Gamecom 780.
    Bunun dışında Razer Deathadder 2014 ve Goliathus'un güncel fiyatlarını bilmiyorum ancak onları da amazondan sipariş edebilirsin.
    İyi alışverişler dilerim.

• Lurian kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için teşekkür ederim. DA 2014'den kastınız chroma olsa gerek. Amazon'dan almak bana da mantıklı geliyor ama daha önce hiç alışveriş yapmadım. Kulaklık olarak yaşımdan dolayı elim de kulağım da küçük. Mouseu claw grip bir şekilde tutuyorum. Sanırsam chromada bu sıkıntı olmaz. Önerdiğiniz kulaklık hoşuma gitti amazondan bu üçlüyü alabilirim hem daha ucuza gelir. Fakat merak ettiğim bir şey ve gümrükden nasık geçiceği? Sorularımı cevaplandırmanızı bekliyorum.

• Bildiğim kadarıyla 75€ altı alışverişlerde gümrük problemi olmuyor.
    Ben mouse'u ve pad'i D&R dan almıştım, o yüzden pek bilemiyorum.
    Kulaklık için bir sorun yok, ben söyledim herhangi bir sıkıntı olmadan geldi.
    Padi Türkiye'den alıp, kulaklık ve mouse u iki ayrı sipariş ile getirtirseniz belki problem olmaz.
    Ancak detaylı bakının derim.
    Beğendiğinize sevindim.

• Lurian kullanıcısına yanıt
    Peki başka bi kulaklık önerseniz ne olurdu çünkü ses yalıtımı kısmı sıkıntı çıkaracağa benziyor

• Siberia V2 lerde kronik bazı problemler varmış.
    Ben bozulduktan sonra öğrendim.
    Parasını hak eder derseniz, Sennheiser öneririm ama dediğim gibi bütçenize bağlı bu.
    Razer kullanmadığım için bilemiyorum maalesef.

• kulaklık olarak razer electra' yı önerebilirim. fiyatına gore harika bir ürün diğer rakiblerine göre. ben amazondan 45 dolar gibi düşük bir fiyata almıştım. bulabilirseniz kesinliklikle öneririm. bass gücü inanılmaz. fakat dışaraya ses verıyor ve mikrofonu telefonlar için uyyumlu. pc için ayrı bir aparatla dönüştüre biliyorsunuz. mikrofon kaliteside harikadır bu arada.
  • alihanoncul kullanıcısına yanıt
    60 dolara buldum da tipi ciddi anlamda hoşuma gitmedi bir de dışarıya ne kadar az ses o kadar iyi kraken pro hakkında ne düşünüyorsun?

Kullanmadigim icin bisi diyemicem hocam. Yanlis bilgi vermek istemem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.