Şimdi Ara

kulaklık mikrofon sorunu [ yardım acil!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bnim bir mikrofon sorunum war...visionic vs-750mv model bir kulaklığım war. kualklık tam olarak çalışıor ses gayet iyi ama kulaklık ses algılamıor:S realtek kullanıorm butun ayarların doğru olduğunuda sanıoyorm ama bir türlü çare bulamadm.

realtek ayarlarımda :Mikser> kaydet bölümünde cd volume, kapalı .. Mikser > çal bölümünde Line volume kapalı.. Audio I/O bölümünde çıkışlar doğru ( ön panel) kırmızı olan mikrofon yeşil kulaklık.. Analogda mavi olan sekme hat girişi olarak gözüküyor.. mikrofon sekmesinde hepsi seçili... ses ayarlarında Line volume hariç hepsi son ses... Dedğim gibi ayarlar tam.. Ama mikrofon ses kaydetmıoyr.! Fark ettım diğer bişi ise müzik çalarken onu kaydediyor... SAnırım bir karışıklık oluoyr sorunda bundan kaynaklanıyr... Yardm pls...! Kulaklık mik. i bozuk dğl.. mp4'de sorunsuz çalışıor.!

Daha öncede kulaklıktan ses boğuk geliyordu.. Realtek sıldım tukledım duzeldı.. ama mik düzelmedi.. Realtek Hd driver 2.46.

anlayan bi kişi yokmu yha :S:S:S bide pc arkasında kısa bi kablo war 2 uçlu :Jak'lı nereye takmam lasım.? bide hat girişi ne realtek te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KağıT£vLer -- 15 Haziran 2010; 22:13:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL joystick sorunu!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.