Şimdi Ara

kulaklık askısı (veya adı neyse :) ) + burn-in?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi hafta önce mp4nationdan m1 siparişi verdim. fotograflarında kabloyu kulağın etrafından çeviren köpükten bir malzeme gösteriyorlar adına da ear glider demişler. ama notta artık onu gondermediklerini yazmışlar. bunu nerden temin edebilirim. yoksa bir şans eseri içinden çıkabilir mi :D

diğer bir sorum da burn-in. yapmam lazım mı? bazıları doğal bir şekilde olmalı diyor. kulaklık gelince hemen burn-in e mi yatırmam lazım ?

• Se_guru satıyordu yanlış hatırlamıyorsam ona bir danış istersen. Burn-in'i de ortalama bir ses düzeyinde yapmanda yarar var. O da doğal oluyor bi nevi. Fazla yüksek sesle aleti kasmak doğru değil..
  • peki burn-in için kullanılacak player önemli mi? yani ben ipod touch ta kullanıcam ama bu 4 5 gün ipoddan mahrum kalmamak için zen stone ile yapsam farkı olur mu. yoksa kullanacağım playerla yapmak daha mı sağlıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

peki burn-in için kullanılacak player önemli mi? yani ben ipod touch ta kullanıcam ama bu 4 5 gün ipoddan mahrum kalmamak için zen stone ile yapsam farkı olur mu. yoksa kullanacağım playerla yapmak daha mı sağlıklı

Farketmez kesinlikle rahat ol.. Geceden sabaha, kullanmayacağın zamanlarda zen ile çalıştırırsın; kullanacağın zamanlarda da ipod'la kullanırsın problem olmaz. Önemli olan kulaklığın çalışması..
  • quote:

peki burn-in için kullanılacak player önemli mi? yani ben ipod touch ta kullanıcam ama bu 4 5 gün ipoddan mahrum kalmamak için zen stone ile yapsam farkı olur mu. yoksa kullanacağım playerla yapmak daha mı sağlıklı

Hiç farketmez arkadaşım.. Burn-in sadece bir nevi alıştırma safhası..
    Herhangi bir kaynağa bağlayın çalsın dursun..
  • o zaman son sese falan da gerek yok. peki şu ear-glider/earhook/ear-guide veya herneyse bunu satan başka biri veya site var mı? SE_Guru nun fiyatı benim düşündüğümden fazla da.
    ilk düşünerek alınmış kulaklığım olacak da heyecanlıyım biraz
  • Evet kesinlikle son ses olmasın ortalamanın biraz da üstünde olabilir ama. Satan bir yeri, birilerini bilmiyorum malesef..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o zaman son sese falan da gerek yok. peki şu ear-glider/earhook/ear-guide veya herneyse bunu satan başka biri veya site var mı? SE_Guru nun fiyatı benim düşündüğümden fazla da.

dikkat ederseniz ben tek başına earhook satmıyorum, hatta elimde fazladan olduğu sürece benden kulaklık alanlara hediye ediyorum, o ilanda 3 çift köpük uç ve earhook var. sattığım fiyat 3 çift köpük uç ve earhook için çok çok uygun aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

o zaman son sese falan da gerek yok. peki şu ear-glider/earhook/ear-guide veya herneyse bunu satan başka biri veya site var mı? SE_Guru nun fiyatı benim düşündüğümden fazla da.

dikkat ederseniz ben tek başına earhook satmıyorum, hatta elimde fazladan olduğu sürece benden kulaklık alanlara hediye ediyorum, o ilanda 3 çift köpük uç ve earhook var. sattığım fiyat 3 çift köpük uç ve earhook için çok çok uygun aslında.

hocam yanlış anlaşılmak istemiyorum. düşündüğüme göre fazla dedim. yoksa size veya sizin fiyatınıza bir eleştirim yoktu. ki bunu size de söylemiştim. bir art niyetim olmadığını farkedersiniz umarım. 'sadece earhook' için foruma danışmak da hakkım diye düşündüm. saygılar

• tabiiki danışacaksınız, ben sadece bir cevap hakkı hissettim kendimde pahalı satıyormuş gibi bir konuma girmek istemedim

tek başına earhook satan olmaz herhalde, elimde fazladan olsaydı benden kulaklık almadığınız halde hediye bile ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

tabiiki danışacaksınız, ben sadece bir cevap hakkı hissettim kendimde pahalı satıyormuş gibi bir konuma girmek istemedim

tek başına earhook satan olmaz herhalde, elimde fazladan olsaydı benden kulaklık almadığınız halde hediye bile ederdim

bir umut arıyorum işte şimdi de ben bir cevap hakkı hissettim sizden almadığım için elinizde olsa o an anında sizden alıcaktım nasip işte...

• konu güncel. earhook/ear-glider/ear guide aramam devam ediyor. var mı bilen gören duyan şöyle ucuzcana aradığım şeye bir örnek mesela:
     kulaklık askısı (veya adı neyse :) ) + burn-in?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.