Şimdi Ara

kulaklık aldım sizce kazıklandım mı ? ss'li .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 15 tl ye laptouma frisby fhp200 marka kulaklık aldım sizce kazıklandım mı ?
     kulaklık aldım sizce kazıklandım mı ? ss'li .

• O fiyata Mikrofonlu ve daha şık bişe alabilirdin.
  • dandik bu büyük alsaydın kulakları acıtıyo bi süre sonra
  • 15 tl nin hesabını yapıyosan hocam ne diyim ii almışın
  • Sen memnunsan sorun yok hocam.

Hayırlı olsun.

(:
  • Firisby marka ve kalite bir kulaklık değil,fazla bir şey bekleme fiyatına göre iyidir.
  • iyidir moruk.Türkçe Rap dinlemen dileğiyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beklentilerin nedir bilemeyiz tabi maddi durumlar da söz konusu yermek küçümesemek istemiyorum belki anlamıyorsundur öncelikle hayırlı olsun diyeceğim. Ama Pek tatmin etmez gibi müzik dinliyeceksen. Dolgun bass ve kalitlei tiz alamazsın he ben kısık seste dinlerim ses olsun yeter dersen ozaman güzel ürün ama süngerlerinin küçük olması kulağını biraz yorabilir terletebilir.

Benim sana tavsyem eğer çok mzik dinlemeyi seven biriysen. creative ep630 ya da sennheiser cx 300 kulak içi kulaklıklar. Bunlar fiyatına göre çok güzel ttmin edici müzik keyfi sunarlar sana.
  • Ses GeLiyoRsa SoRun yoK
  • evet ben yfak daha iyi olur diye bunu aldım ama pek rahat değilmiş harbiden daha şık gözüksün diye
  • philips alabilirdin aynı paraya
  • 15 tl'ye philips'in extra bass diye bi kulaklığı(mp3-ipod-cd) vardı teknosa da nası sizce iyiyse alıcam da ?
  •  kulaklık aldım sizce kazıklandım mı ? ss'li .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

15 tl'ye philips'in extra bass diye bi kulaklığı(mp3-ipod-cd) vardı teknosa da nası sizce iyiyse alıcam da ?

mp3 aksesuarlar topicine bak ve philips kulklıklardan uzak dur o parayla mediamarkt den senheisser mx200 al keyfıne bak.çokta konusma
  • Benimde bugün siparişim geldi Plantronics AUDIO 350 yeni alıcaklara şiddetle tavsiye ederim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

quote:

15 tl'ye philips'in extra bass diye bi kulaklığı(mp3-ipod-cd) vardı teknosa da nası sizce iyiyse alıcam da ?

mp3 aksesuarlar topicine bak ve philips kulklıklardan uzak dur o parayla mediamarkt den senheisser mx200 al keyfıne bak.çokta konusma

?
  • quote:

şöyle diyeyim, kulaklığı kulaklarına bastırırsan deli gibi bas geliyo o ayrı. Ama normal bi şekilde insan gibi takarsan bass mass yok. Ama gelen ses kaliteli ve tatmin edici
  • touch ped asus ama modelını cozemedım m51 serısı sanrım..........
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

quote:

?

sen bakma hacı bana ya asabiydim hatuna kızmıstım
  • keşke mx200 falan alsaydın. Ne diyelim hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.