Şimdi Ara

Kulaklığımdan gelen ne olduğunu anlayamadığım garip ses.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle sizlere kulaklığımın markasını söyleyeyim; Sn-rw6Raptor
    Kulaklık girişi:USB

    Kulaklığı yaklaşık 2 3 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yoktu. Daha sonradan kablonun kumaşı sökülmeye başladı. Çok önemi olmadığını düşündüm ve normal olarak kullanmaya devam ettim. Bir hafta önce klasik twitch yayınları izlerken kulaklığımdan garip bi ses geldi. Ne olduğunu hiç anlamadım anlayamadımda 1 haftadır. Sadece kabloyu oynattığımda gelen bir ses olduğunu farkettim. Benim de aklıma bir fikir geldi. Telefonumdan ses kaydını açtım ve kulaklıktan gelen garip sesi çıkartmaya çalıştım ve başardım biraz da olsa. Bende hemen bu foruma konu açtım. Ve şunu farkettim bu ilginç ses gelirken kulaklığın yan tarafındaki led ışıklar bozuluyor. Renkleri aniden değişiyor.


    Zaten sesi upload ettim internete:https://vocaroo.com/i/s03mUd37XWC1 (bu sayfaya yükleyemiyordum desteklemiyor sanırsam.) (50. saniyeden itibaren izlerseniz zaman kaybı yaşamazsınız.)

    Yani bu ses donanımla mı alakalı, kulaklığın çakmalığından mı alakalı, benden mi alakalı, başka şeylerden mi alakalı hiçbir fikrim yok ve yardım edebilirseniz gerçekten çok sevinirim.

    Ekran kartım: R7 250
    İşlemcim: I5 4570
    Ramim 2x4GB markalarına hiç dikkat etmedim.
    64Bit







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.