beyler sony nin kendi o ilk çıkan bluetooth kulaklığından vardı. bi kaç kez düşürdüm ama çok yüksekten değildi ama yinede düştü baya şimdi sesi az geliyor yani sanki içindeki ses veren parçalardan biri bozulmuş da tek yerden ses veriyor gibi. sesimin gidişinde sorun yok ama gelen ses az geliyor. yine anlaşılıyor az çok gelen ses ama zor yani. Şimdi ne yapmalıyım? prensesstore dan almıştım yani garanti tarzı bişey yok. sony nin yeni çıkan bluetooth kulaklığından alsam mı diye düşündüm ama o da pahalı biraz. jabra filan diye bişey duydum ama nasıl bir kulaklık olduğunu bilmiyorum. nerden bulabilirim? fiyatı ne kadar? sonynin bluetooth kulaklığındaki konforu bulabilirmiyim?
ss atsana
quote:
Orijinalden alıntı: By_Meto
ss atsana
hocam görüntüde bişey yok bi kaç kez düştü son 1-2 günde çok sertçe de değildi anlamadım ama heralde ondan. sesi daha cızırtılı, daha az ve sanki uzaktan veriyor gibi.
ama eğer hangi model olduğunu anlamak için soruyorsan bundan
Böyle durumlarda başka ps3 de denerim olmazsa hemen bir sony servisine veririm
salı ya da çarşamba günü dealextreme den alınma nokia bh503 deneyip yazarım bu başlığa. ses gidişi konusunda bir yorum yapamam çünkü cfw kullanıorm ve psn e falan giremediğim için sesin gidip gitmediğini anlayamam