Şimdi Ara

Kulaklığım bilgisayarda aynı performansı vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Sony MDR V-150 kulaklığım var.Cep telefonuna taktığımda gayet iyi ses alıyorum,basslar falan olması gerektiği gibi.Ama ne zamanki bilgisayara takıyorum bütün bass kalitesi falan düşüyor.Laptop'a takarsam yine iyi performans sergiliyor fakat benim bilgisayarda kalite tamamen kötüleşiyor.Arkadaşım ses kartından kaynaklı olabilir dedi.Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fikri olan yok sanirim?
  • Her ürünün teknik özellikleri bulunur.
    Örnek olarak:
    Empedans 32 ohm.
    Duyarlılık: 87 db
    Frekans karakteristiği: 20Hz 20KHz
    Gibi.
    Burada anlaşılan o dur ki senin kulaklığının empedansı PC nin çıkış empedansından daha küçük değerlerdedir.
    Bu yüzden PC ye taktığında tam randıman alamıyorsun. Sorunu halletmek için PC nin çıkışına bir kulaklık amplifikatörü bağlamalısın. Veya yüksek empedanslı kulaklık kullanmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaka'97

Merhabalar.Sony MDR V-150 kulaklığım var.Cep telefonuna taktığımda gayet iyi ses alıyorum,basslar falan olması gerektiği gibi.Ama ne zamanki bilgisayara takıyorum bütün bass kalitesi falan düşüyor.Laptop'a takarsam yine iyi performans sergiliyor fakat benim bilgisayarda kalite tamamen kötüleşiyor.Arkadaşım ses kartından kaynaklı olabilir dedi.Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler....

Bendeki durum da aynı sayılır.Cep telefonumda(xperia p) yeterli sesi alırken ,dizüstüne(lenovo y570) bağladığımda kalite düşüyor.
  • Sony nin dünya çapında ürettiği elektronik cihazların hepsinde ses çıkışının kaliteli olmasına çok özen gösterir.
    Keza sizde de bulunan cihazın sesinin kaliteli çıkması gibi
    Ama pc de sesin kalitesiz olması ses kartının standart düzeyde olması %100
    Pcnize bi ses kartı alarak dışardan takılan model
    Kaliteli ses alabilirsiniz.

(Creative)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 11 Haziran 2013; 2:32:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.