Şimdi Ara

KULAKLI MİCRAFON TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR CUMARTESİ BİR TANE KULAKLI MİCRAFONM ALMAK İSTİYORUMA AMA KARARSIZ KALDIM 25 30 YTL KADAR BİR FİYATO OLABİLİR.. GECEN GÜN KAFEDE SONPY VARDI BAYA GÜZELDİ HATTA SÜPERDİ SESİ AMA BENİM PC SES CIKMIYABİLİR O KADAR FAZLA GERCEĞİ 7+1 AMA BİLMİYORUM ARKADAŞIN COSANİC KULAKILIĞNI TAKTIK AMA O KADAR İYİ OLMADI BASLAR COK ZAYIF SES KALTESİ DÜŞÜK BASKA BİLGİSAAYARA TAKICA SES DAH GÜZEL NE MARKA LIYIM SİZCE KULAKLIK

İSTEDİKLERİM KULAKIK+EXTREME BAS+DÜZGÜN TASARIM KULAK AĞRYMASIN + DÜŞÜK FİYAT=PERFOMANCE=? BEN VALLA SONPY DA KALDIM KAFAM ALSAMI NE YAPSAM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM..

• kardeş 1000 küsür tane post yapmışşsın da bir de post yapmayı öğrenseymişsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

ARKADAŞLAR CUMARTESİ BİR TANE KULAKLI MİCRAFONM ALMAK İSTİYORUMA AMA KARARSIZ KALDIM 25 30 YTL KADAR BİR FİYATO OLABİLİR.. GECEN GÜN KAFEDE SONPY VARDI BAYA GÜZELDİ HATTA SÜPERDİ SESİ AMA BENİM PC SES CIKMIYABİLİR O KADAR FAZLA GERCEĞİ 7+1 AMA BİLMİYORUM ARKADAŞIN COSANİC KULAKILIĞNI TAKTIK AMA O KADAR İYİ OLMADI BASLAR COK ZAYIF SES KALTESİ DÜŞÜK BASKA BİLGİSAAYARA TAKICA SES DAH GÜZEL NE MARKA LIYIM SİZCE KULAKLIK

İSTEDİKLERİM KULAKIK+EXTREME BAS+DÜZGÜN TASARIM KULAK AĞRYMASIN + DÜŞÜK FİYAT=PERFOMANCE=? BEN VALLA SONPY DA KALDIM KAFAM ALSAMI NE YAPSAM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM..

1- Ona kulaklı micrafon değil, kulaklıklı mikrofon denir!

2- İmzan kural dışı!

3- Philips al kurtul uygun fiyata...

4- Kulaklıklı mikrofon değilde masa mikrofonu ve ayrıca kulaklık alırdım yerinde olsam, diğer türlü rahatsızlık veriyor birşeyle uğraşırken!

• quote:

Orjinalden alıntı: crein

kardeş 1000 küsür tane post yapmışşsın da bir de post yapmayı öğrenseymişsin...

nasıl yani biraz acarsan konuyu sevinirim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

ARKADAŞLAR CUMARTESİ BİR TANE KULAKLI MİCRAFONM ALMAK İSTİYORUMA AMA KARARSIZ KALDIM 25 30 YTL KADAR BİR FİYATO OLABİLİR.. GECEN GÜN KAFEDE SONPY VARDI BAYA GÜZELDİ HATTA SÜPERDİ SESİ AMA BENİM PC SES CIKMIYABİLİR O KADAR FAZLA GERCEĞİ 7+1 AMA BİLMİYORUM ARKADAŞIN COSANİC KULAKILIĞNI TAKTIK AMA O KADAR İYİ OLMADI BASLAR COK ZAYIF SES KALTESİ DÜŞÜK BASKA BİLGİSAAYARA TAKICA SES DAH GÜZEL NE MARKA LIYIM SİZCE KULAKLIK

1- Ona kulaklı micrafon değil, kulaklıklı mikrofon denir!

2- İmzan kural dışı!

3- Philips al kurtul uygun fiyata...

4- Kulaklıklı mikrofon değilde masa mikrofonu ve ayrıca kulaklık alırdım yerinde olsam, diğer türlü rahatsızlık veriyor birşeyle uğraşırken!

tamamda imzamın neyi varkı ?

dostum bende biliyom da akşam evden yazdım karanlıkta yanlış olmuş olabilir sizdende kaç mıyoo
    plhips diyon da bana model söylersen sevnirim birde bası net versin istyom

aslında o kadar önemli deyil benim için micrafonu o kadar masa micrafonu alıcam bi tanede ses dj rap müzik le felan uğrasıyorummm evde iyi bir micrafonda bilyosan tavsiye edebilrisin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 23 Kasım 2005, 12:26:14 >

• eeee başka tavsiye si olan yokmu ?
  • plantronics audio 90(fiyatı çok uygun değil ama kaliteli)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ascha

plantronics audio 90(fiyatı çok uygun değil ama kaliteli)

hmmm profosional ler için iyide ben max 30 ytl felan dedim neyse genede saol aklımızda bulunsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.