Konusunda da kuşkularımı aylar önce dile getirmiş ve haklı çıkmıştım. Semih'i savunmamın ne kadar haklı olduğunu milli takım maçları da kanıtlıyor. Türkiye : 2 - Kuzey İrlanda : 0, İkinci gol Semih'ten... Ve bu kulüp hala Semih'i elden çıkarmaya çalışıyor. Allah bu kulübü yönetenlere akıl fikir versin...
güiza yerine semih oynasaydı bu sene şampiyonduk. Bu yönetim akıllanmaz,daum'a zaten bişi demiyorum.
Guiza'nın karşı karşıya kaçırdığı tonlarca atılamamış gol var... Resme iyi bakın, Semih dört K.İrlanda defansı arasından kaleciyi avlıyor...
Daum ve Aziz ikilisi mükemmel ( Bu sene inş. aziz yıldırım gitmez )
Daum giderse AYKUT la devam etsin nasıl olsa şam. olamayacağı kesin
Bu sene olduğu gibi takımı daum değil aziz yıldırım çıkartıyor sahaya
İyide bu rsimdeki golü Sercan atmadı mı ?
resim yanlış
semih caza sahası dışından plase vurdu
quote:
Orijinalden alıntı: Lostfan
İyide bu rsimdeki golü Sercan atmadı mı ?
emre'yi gösterdiler diye emre attı sanıyordum ben de
emre'yi gösterdiler diye emre attı sanıyordum ben de
spiker de arda attı demişti
arda geçen gol attı, yine messiyle kıyaslanmaya başladı, semih gol attı yine göklere çıkarılmaya başlandı. milli takım hazırlık maçları galatasaray'ın geçen sezon başı durumu gibi. kolay rakipler.. oyuncularımız var, Hiddink'e güveniyorum. güzel bi takım çıkartır. ancak 1 maçla karar veriyonuz
şu takım nasıl afrikaya gidemiyr hala anlamış değilim. bu jenerasyon da iyi işler yapamayacaksa hangisi yapacak yahu. canavar gibi adamlar var ama fatih terim sağolsun. batırdı takımı. müritlerini oynatacam diye. oğuz niye gönderilmedi onu da anlamadım. oğuz, metin bunlar tam td'nin etrafında dolanan patrona yalakalık yapan tiplerden. bi an önce yollansın oğuzla, metinde.
Ben bu kuzey irlanda yı anlamadım. Sahada oynayanlar sanki genç milli takımları gibiydi. Ya gençleştirme operasyonu yaptılar ya da A takımlarını oynatmadılar.
Evet, resmi yanlışlıkla hatalı kopyalamışım. Asıl resim bu... Edit seçeneği olmayıncada değiştiremedim...
Benimde buna aklım ermiyor. Sanki burası Adli Tıp Kurumu.. Abi adamlar Adli Tıptaki raporları bile değiştiriyo ya. Bunun nedenini birisi açıklarmı lütfen...
üyeler yüzünden değiştirilemiyor. birbirlerine hakaret ya da küfür edip sonra değiştiriyolar ve ben öyle yazmadım diye çirkefe yatıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Ben bu kuzey irlanda yı anlamadım. Sahada oynayanlar sanki genç milli takımları gibiydi. Ya gençleştirme operasyonu yaptılar ya da A takımlarını oynatmadılar.
Aynen hocam bana da öyle geldi. Bir ara Manhattan Caddesinden 11 kişi toplayıp getirmişler mi diye düşündüm. Sahayı gördükçe bu teorim güçlendi ama sonunda Filedelfiyadan geldikleri anlaşıldı...Bu adamlarda turistlik gelmiş maç gazozuna bile değildi...Biz hala aynı şeritten gaza basmaya devam edelim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme