Şimdi Ara

kulaklarım tıkandı-duyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bogazım şişmişti sonra grıp oldum sureklı balgam vs cıkartıyordum bı kac gun sonra sol kulagım sonra sag kulagım tıkandı,5 gundur tıkalı bısey duyamıyorum sızce gercekten tıkanmısmıdır doktora gıtmem gerekırmı tekrardan, gittiğimde bogazıma bakarak mevsımsel alerjı olmussun dedı gecer hepsı bırden dedı. :(

• hiçmi birşey duymuyor
    yoksa ağırmı işiyior
    duyma 0 ise adam gibi bir yere gitmeni öneririm
  • seyehatten filan geldıyse doğaldır veya hava değişimi
  • denize gidip geldiysen su kaçmıştır.kurcalama sakın kulak çöpüyle vs. çünkü benimde olmuştu kurcalamıştım. doktor 2 tane yapma ilaç verdi. yani ilacı kendi yaptı. kulaktaki herşeyi temizledi ama 2 haftada geçti. sen o 2 haftayı bana sor :D ölüm gibiydi.
  • hıc duymuyor degıl duyuyorda az duyuyor, yanı azımdan cıkan sesın tonunu ayarlıyamıyorum, ya yuksek yada kısık konusuyorum, tabıkıde bogazlar yıne sıs gecmedı bı turlu, kulak ıcın ayrıyetten ılacmı alıncak yoksa doktora temızletmek mı gerek

denıze gıdıp gelelı suan 3 hafta aoluyo ve ben 3 haftadır toparlıyamadım kendımı halen hastayım

ayrıca unıversıteden mezun olunca hemen ssk saglık karnem ıptal oldu hıc bı saglık guvencem yok, özele gıtmek zorundayım oda ates pahasıdır yaa hersey saglık ıcın ama maddıyat olmadan ıs zor. anca babamın karnesıne ılac yazdırabılırım oda önerırsenız bıseyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 20 Temmuz 2008; 12:31:46 >
  • Doktora git bi hemen temizlerler kir dolmuş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.