Şimdi Ara

Kulakiçi ve kafaüstü kulaklık alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Çok fazla müzik dinleyen biriyim. Bu aralar kafamda ps3 almak vardı fakat derslerdi felandı büyük sıkıntı yaratırdı. Ben de bu yüzden kulaklığa yöneldim.Bütçemi 800-900 tl'ye kadar çıkartabilirim. 700 tl civarına kafaüstü , 150 tl civarınada kulakiçi kulaklık istiyorum. Şuana kadar kulaklık deneyimlerim teknosadan aldığım 30 tllik kulaklıklar , telefonların yanından çıkan samsung kulaklıklar ve 60 tl'ye aldığım sony kafaüstü kulaklık oldu. Biliyorum o fiyata hangi kulaklığı alırsam alayım bana harika gelecek ama o kadar para bayılcam almışken iyilerini alayım. Bu arada basslar benim için çok önemli. Özelliklede yolculuk yaparken felan duymak istemiyorum dış sesleride. Basslar kadar tizlerde önemli benim için. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Hocam bence kafaüstü taç kulaklıklara o kadar ayırma derim seni 300-400 tllikler bile memnun eder iyi derce de bence.

Kulakiçi içinse bütçe güzel iyi bir şey alınabilir.
  • O zaman alacağınız kulaklık sony mdr-1 rnc'dir. Noise canceling özelliği ile dışarıdan gelen sesleri müthiş bir şekilde bloke eder. Almışken hi-end bir kulaklık alın sizinle mezara kadar gelsin. Müthiş geniş sahnesi ve stüdyoda ne kayıt edilmişse size dinleten bir kulaklık. Aklınıza takılan bir soru olursa pm den veya burdan yazarsanız elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Player durumunuz nedir bilmiyorum ama o fiyatlara çıktıysanız bence tüm bütçenizi üst seviye bir on ear kulaklığa ayırmalısınız.
    in ear için belirttiğiniz bütçeyi de iyi bir amfi ile değerlendirebilirsiniz.
    Üst seviye kulaklıklarda ikinci el de düşünmelisiniz bence.
    HIFIMAN HE-400 , HE-500
    Sennheiser HD 650
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonus

Merhabalar,
    Player durumunuz nedir bilmiyorum ama o fiyatlara çıktıysanız bence tüm bütçenizi üst seviye bir on ear kulaklığa ayırmalısınız.
    in ear için belirttiğiniz bütçeyi de iyi bir amfi ile değerlendirebilirsiniz.
    Üst seviye kulaklıklarda ikinci el de düşünmelisiniz bence.
    HIFIMAN HE-400 , HE-500
    Sennheiser HD 650

Dinleyeceklerimi samsung galaxy s4 te dinleyecegim. Iyimidir bilemem ama degilse baska bi kaynak alabilirim. Şuanlik sony mdr1 rnc düşünüyorum

• Öncelikle alacağınız ürün şimdiden hayırlı olsun ;)
    Neodimium mıknatıs bulundurduğu için bass lar doyurucu olacaktır nitekim yalıtımı da yüksek bir kulaklık o yüzden bass problemi yaşamazsınız. Ancak ses seviyesi konusunda tatmin olurmusunuz emin değilim.
    Evet kesinlikle kendinize yeni bir kaynak almalısınız aksi taktirde yüksek seviyeli kulaklıklara geçmenizin hiçbir pozitif katkısı olmaz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonus

Öncelikle alacağınız ürün şimdiden hayırlı olsun ;)
    Neodimium mıknatıs bulundurduğu için bass lar doyurucu olacaktır nitekim yalıtımı da yüksek bir kulaklık o yüzden bass problemi yaşamazsınız. Ancak ses seviyesi konusunda tatmin olurmusunuz emin değilim.
    Evet kesinlikle kendinize yeni bir kaynak almalısınız aksi taktirde yüksek seviyeli kulaklıklara geçmenizin hiçbir pozitif katkısı olmaz ;)

Çok sağolun. Peki bana ne önerebilirsiniz kaynak için?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iBasso tavsiye ederim fakat biraz tuzludur :)
  • Sonus kullanıcısına yanıt
    Ses yüksekliğinde bir problem yaşayacağını sanmıyorum çünkü Xperia S telefonumda sıkça kullanıyorum kulaklığı ki ses çıkışı en düşük olan telefonlar Xperia'lardır. Ayrıca noise canceling özelliğini aktifleştirince sesi bir tık daha yukarı çekiyor. O da yetmezse fioo veya başka bir cep amfisi ile iş halledilir. Ama şu konuda size katılmayacağım seste ciddi fark alacaktır arkadaş bu s4 olsa bile. Özellikle hi-res ses dosyalarında. Ama şunuda biliyoruz ki çokdaha kaliteli kkaynaklarda çok daha kaliteli sesler elde edebilir. Şahsen Sony'nin zx1 modelini kafaya takmış durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: travers

Ses yüksekliğinde bir problem yaşayacağını sanmıyorum çünkü Xperia S telefonumda sıkça kullanıyorum kulaklığı ki ses çıkışı en düşük olan telefonlar Xperia'lardır. Ayrıca noise canceling özelliğini aktifleştirince sesi bir tık daha yukarı çekiyor. O da yetmezse fioo veya başka bir cep amfisi ile iş halledilir. Ama şu konuda size katılmayacağım seste ciddi fark alacaktır arkadaş bu s4 olsa bile. Özellikle hi-res ses dosyalarında. Ama şunuda biliyoruz ki çokdaha kaliteli kkaynaklarda çok daha kaliteli sesler elde edebilir. Şahsen Sony'nin zx1 modelini kafaya takmış durumdayım.

Tercih meselesi doğrudur.
    Ben Noise can. özellikli kulaklıkları şarj meselesi ve üretim amaçları vesilesi ile tercih etmiyorum ve arkadaşlarımada tavsiye etmiyorum.
    Sanırım yanlış anlaşıldım.. Bende hi seviyedeki bir kulaklık alacaksanız kaynağınız s4 olmamalı kanısına varmıştım.
    Farklı fikirler önemlidir, teşekkürler.

• Sonus kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinizin çoğuna katılıyorum. Kesinlikle bu kulaklıklar içim ipodlar telefonlar yada sıradan walkmanlar yeterli değildir. Ancak ciddi kalite farkı yaşayacaktır arkadaş. Bende noise canceling kulaklıklara soğuktum bu ürünü deneyenler kadar cidden başarılı ve gürültü engellemek konusunda müthiş bir cihaz. Şarj olayını yatmadan önce hallediyorum ki hafta bir en fazla iki kere şarj ediyorum sıkıntı olmuyor.

• Ben zaten kulaklık ile deneme yapmadım o sebeple yorumda bulunmam yanlış olur.
    Ama en yakın zamanda deneyip görüşlerimi bildireceğim.
    İyi forumlar.

@
    travers
  • Kulak içi olarak belirttiğiniz bütçeye göre bass ağırlıklı ATH-CKS serisi tavsiye edebilirim.

Özellikle CKS77 modeli tiz ve bass için tatminkar olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.