Şimdi Ara

Kulakiçi kulaklıkmı kafaüstü kulaklıkmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklık alıcan müzik dinlemek için. Müzik benim için önemli bütcem 1000 lira civarı.monster beats kulaklık almayı düşündüm fakat kulakiçi monster kadar iyi bi kulakiçi varmıdır? Yoksa eğer monster beats studio alıcam. Veyahut bunun yerine ne önerirsiniz teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

öncelikle ne tür müzik dinlediğiniz çok önemli nasıl bir sesten hoşlandığınızı anlamak için. 1000tlye güzel kulaklıklar alınabilir kesinlikle.

ilk öncelikle beats düşündüğünüze göre bass ağırlıklı müzikleri sevdiğinizi varsayıyorum yerine ie80 öneriyorum [kulakiçi olarak] paranızda cebinizde kalır.
    Kulaküstü olarak ise kendi kullandığım sennheiser momentum kulaklığı öneriyorum çok temiz bir sesi var. Ayrıca kafaüstü kulaklıklarda kulakiçi gibi performans alamassınız ama sahne olarak kulakiçilerden üstündür bunuda belirtmek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubaxx -- 8 Şubat 2014; 13:22:43 >

Orijinalden alıntı: jubaxx

monster parasının yarısı bile etmez kesinlikle

öncelikle ne tür müzik dinlediğiniz çok önemli nasıl bir sesten hoşlandığınızı anlamak için. 1000tlye güzel kulaklıklar alınabilir kesinlikle.

ilk öncelikle beats düşündüğünüze göre bass ağırlıklı müzikleri sevdiğinizi varsayıyorum yerine ie80 öneriyorum [kulakiçi olarak] paranızda cebinizde kalır.
    Kulaküstü olarak ise kendi kullandığım sennheiser momentum kulaklığı öneriyorum çok temiz bir sesi var. Ayrıca kafaüstü kulaklıklarda kulakiçi gibi performans alamassınız ama sahne olarak kulakiçilerden üstündür bunuda belirtmek gerekir.

Evet bas ağırlıklı müzik dinliyorum. Kulak içi alsam daha iyi olur dışardada kullanırım. Kafaüstünü dışarda taşımak zahmetli ve milletin tiptip bakması can sıkıcı. Peki dostum önerdiğin kulak içini araştıracağım sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOSE SPORT EARBUDS KULAKLIK
    17 sa. önce açıldı
    Kulaklık
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.