Şimdi Ara

Kulak Tıkacı kullanan varmı ? (Ses için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar çok sesli bir ortamda çalışmak durumundayım şu sıralar.Uyurken ders çalışırken falan benim gibi takıntılı insanlar için gerçektne cocuk ağlamaları falan sorun oluyor şöyle birşey nasıldırhttp://www.medikalal.com/otifleks-uyku-kulak-tikaci-small-p-2298.html

• 3m 1100 iyidir, sıfır ses bekleme hiçbirinden ancak şiddeti baya azaltıyor. yanında çocuk ağlıyorsa yine duyarsın ama çok daha az biçimde.
    uzakta ağlıyorsa, tıkacı takınca duymazsın. etkisi böyle özetlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

3m 1100 iyidir, sıfır ses bekleme hiçbirinden ancak şiddeti baya azaltıyor. yanında çocuk ağlıyorsa yine duyarsın ama çok daha az biçimde.

üst katta tepinen bi cocuk var sanırım işimi görebilir.Ama çok basit bişey gibi duruyor 3 5 kullanımda çöpe gidecek gibi.
  • up
  • up
  • quote:

3m 1100 iyidir, sıfır ses bekleme hiçbirinden ancak şiddeti baya azaltıyor. yanında çocuk ağlıyorsa yine duyarsın ama çok daha az biçimde.

alt komşu akşama kadar müzik dinliyor basslı bu ürün önler mi acaba :( ders çalışacam bu yıl kpssye çok korkuyorum alt komşu yüzünden çalışamayacam diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmanuel_Emenike

quote:

alt komşu akşama kadar müzik dinliyor basslı bu ürün önler mi acaba :( ders çalışacam bu yıl kpssye çok korkuyorum alt komşu yüzünden çalışamayacam diye.

Baya bir yardimci oluyor yumusak hem acitmiyo kulagi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.