Şimdi Ara

Kulak İçi Kulaklıklar Size Kaç Ay Dayanıyor ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
9.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be kulaklık servise veriliyor muydu? Haberim yok.

Her 4-5 ayda bir 60-1OOTL Kulaklığa para veriyorum. Bozulunca atıp yenisini alıyorum.

Kazıklanıyorum galiba
    Uzun süre kullandım ve tam bir f/p ürünüydü. Tabii ben aldığımda dolar düşüktü kulaklık da indirime girdi, 35 liraya aldım. 45 liraya kadar iyi ama daha fazla verilir mi bilemem. Bende şu an xiaomi hybrid var. 65 liraya aldım ve gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor.
  • Gray Hat Ghost kullanıcısına yanıt
    Hocam yakın bi zamanda alamam herhalde yeni gözlük siparişi verdim de para suyunu çekti ama okuldan bi arkadaşımın piston 3 ü var haftaya bi deneyim yapıp size dm atabilirim isterseniz. Bu arada kulağım, müzik zevkim iyidir güvenebilirsiniz

There is a house in Charming Town, They call the Rising Sun

2006 Opel Astra H Enjoy 1.3 CDTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Vay be kulaklık servise veriliyor muydu? Haberim yok.

Her 4-5 ayda bir 60-1OOTL Kulaklığa para veriyorum. Bozulunca atıp yenisini alıyorum.

Kazıklanıyorum galiba

Hocam 2 Ay Garantisi Olanları Yollayın , Yenisini Gönderiyorlar

Orijinalden alıntı: emirhanardgn

Hocam yakın bi zamanda alamam herhalde yeni gözlük siparişi verdim de para suyunu çekti ama okuldan bi arkadaşımın piston 3 ü var haftaya bi deneyim yapıp size dm atabilirim isterseniz. Bu arada kulağım, müzik zevkim iyidir güvenebilirsiniz

Güveniyorum Hocam Bi Deneyin Piston 3'ü Haber Bekliyorum .

Bende de Şuan Para Yok Ama Kısa Sürede Olur

• Gray Hat Ghost kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam unutursam bi dm kadar yakınım size çekinmeyin mesaj atmaya

There is a house in Charming Town, They call the Rising Sun

2006 Opel Astra H Enjoy 1.3 CDTI
  • forumdan bir arkadaştan koss ruk30 aldım sıfır 50 liraya. 10 numara kulaklık gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 1 Şubat 2017; 18:48:14 >

Rock/Metal/Blues
    We choose to go to the moon. We choose to go to the moon in this decade and do the other things not because they are easy, but because they are hard. Because that goal will serve to organize and measure the best of our energies and skills, because that challenge is one that we are willing to accept.
  • Sony MDR-EX110APB Kullanıyorum ben şuan memnunum gayet sağlam.
    Ama bir kez hata yaptım beyaz kulaklık alarak. Siz siz olun sakın almayın çöpe gitti kulaklık.
    Neden diyecek olursanız güneşte sararma yaptı.

MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WP Maokai

Jbl kulaklığım vardı tek tarafından ses gelmiyor biraz kabloyu yamuk tuttum ses geldi sonra yine gidiyor ses. 3 ay falan oldu alalı garantiye verilir mi?

Denemesi Bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 1 Şubat 2017; 19:13:3 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • Ben 20 30 TL lik bir şey alıp 1 seneye yakın kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gray Hat Ghost

quote:

Orijinalden alıntı: Wheel Of Time

Sennheiser cx200 kullanıyorum 1 seneyi geçti 2 3 sene daha rahat kullanırım bence dayanmıyorsa sizdedir suç sesi fazla açmayın kulağınıza yazık en başta.

Suç Bende Biliyorum da Bu Kadar Kolay Bozulmamalı Altı Üstü Cebime Koyuyorum.

Acaba Tekrar Değişim Olur mu.

Bu Markanın Türkiye'de Teknik Servisi Yok Diye Biliyorum.

Sesi Full Dinlemeden Zevk Alamıyorum , Şimdi Sağ Kulaklıktan %50 Daha Az Ses Çıkıyor O Zaman da Başım Ağrıyor Ve Zevk Alamıyorum Ses İki Taraftanda Eşit Gelmeli.

aynı soru n bencede oldu 4 aylık s7 kulaklığı

• Ex310lp , cks55x , ie4 , ep830 , ep480 eskittim ortalama 2ser sene gitti kullanima oranla. Ie4 hala calisiyor tamir ettim.

Edit: blu-100 6 ayda gitti garantiden yenisi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 1 Şubat 2017; 19:44:13 >

Edit:Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be4die -- 1 Şubat 2017; 19:50:49 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.