Şimdi Ara

Kulak deldirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 18 yaşındayım ve kulağımı deldirmek istiyorum aileme söylediğimde dalga geçiyorlar git mıknatıslı tak filan diye. Bunlara söylemeden gidip deldirmelimiyim sizce

• Neden dalga geçiyorlar ki?
  • Kızlara mi özeniyorsun gibisinden boş yapıyorlar. Marmariste yaşıyorum bide komik olan O adfafsvd
  • Bugun kulagini deldiren yarin...
  • Neden kadınların yaptığı şeylere özenirsiniz.
    Asırlardır küpeyi sadece kadınlar takardı. (Genel olarak, istisnaları geçelim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Neden kadınların yaptığı şeylere özenirsiniz.
    Asırlardır küpeyi sadece kadınlar takardı. (Genel olarak, istisnaları geçelim)
    özendiğinden değil yakıştığından yaptırıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

özendiğinden değil yakıştığından yaptırıyor olabilir

Alıntıları Göster

Sen nereden biliyorsun yakıştığını, belki hiç yakışmıyordur.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz1907 -- 15 Temmuz 2020; 11:25:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Sen nereden biliyorsun yakıştığını, belki hiç yakışmıyordur.  

Alıntıları Göster
    Kesin konuşmadım zaten hocam, olabilir dedim. Takanlar genelde bu yüzden takıyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

Kesin konuşmadım zaten hocam, olabilir dedim. Takanlar genelde bu yüzden takıyor çünkü.

Alıntıları Göster

Sonuçta bu küpe işi kadınlarla bağdaşmış bir konu.

Bende bunu diyorum.

Son yıllarda erkeklerde merak saldı bu işe.

• Küpe ve toplu saçın bana da yakıştığını sanıyordum. İkisini de bir gün yok ettim gayet rahat oldu. Mıknatıslı takmak daha mantıklı zevk için biryeri delmeye gerek yok. Sonuçta takmana izin veriyorlar.
  • FR13NDSLX kullanıcısına yanıt
    Deldirdigimde beğenmezsem zaten salarım kapanir kendi kendine
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
  • kulağını deldirirmen umrumda değil ama benim buradan çıkardığım 18 yaşındasın ve insanların sana ne söylediği seni şüpheye düşürmüş gelmiş buraya soruyosun. büyü artık. gerçekten bir şeyi yapmak istiyosan kimseye sorma git yap.

• bence şu kalın yuvarlak olanlardan takacaksan önce onun böyle ataç gibi tutturulanlarından al ailene onu göster sonra deldir ve delikli olanından al onu öyle sansınlar
  • Ben 4-5 defa tabancayla kulak deldirdim küpeyi takıp bir ay sonra çıkarırdım delikte kapanırdı 3-4 sene takmadım mart ayında anlık bi heves geldi gittim kadıköye bu sefer iki sağa iki sola piercing taktırdım bu hali gayet iyi durdu öbür türlü kekolar gibi sol kulakta halka vardı şimdiki halimden memnunum takmak istiyosan tak benim saçlar falan da acayip otobüste hacılar tip tip bakıyo ama daha bişey diyen çıkmadı 185 yarma gibi adamım ne yapmak istiyosan yap bir kere geliyosun dünyaya ama çabuk sıkılıcan gibi geldi bana git bitane sıkıştırmalı küpe al 1-2 ay tak baktın iyi durdu sende sıkılmadın gidip deldiriyosan deldir
  • git eczaneye deldir kime ne soruyorsun kaç yaşında adamsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.