Şimdi Ara

Kulak Çınlaması Nasıl Tedavi Edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben 16 yaşındayım.Kulağımdan yıllardır belli aralıklarda çınlama uğultu geliyor.Önceden rahatsız etmiyor geçiyordu.Şimdi stresde yapınca daha doğrusu kafayı taktım.Daha fazla olmaya başladı.Sözel ögrencisiyim.Kitap okumam lazım okuyamiyorum.Odaklanamıyorum.Doktora gideceğim.Doktor nasıl kontrol eder?Tedavisi varmıdır.Korkuyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum bende yıllardır var gitmediğim doktor kalmadı maalesef hepsi aynı damla ve ilacı veriyor sonuç yok,kafaya taktığın zaman kötü oluyor ama zamanla alışıyor insan,en kötü tarafı ise işe gireceğin zaman sağlık kontrolünde odyometri testinde sesleri ayırt edemiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu rahatsızlığın şakası yok. Benim 16 yıldır kulağım çınlıyordu. 16 yıl önce çok üzücü olaylardan sonra bu çınlama başladı.

Şimdiki hastalığımın temeli atılmış meğerse. Son 2 yıldır yine yıpratıcı olaylar yaşamam neticesinde çınlamaya, ilk önce uğultu sonra bulantı baş dönmesi kusma ve en son ani işitme kaybı eklendi. İşitme git geller yaşıyor stres yaptığım zaman.

Meniere hastalığına kadar yolu var bu işin. Siz siz olun ihmal etmeyin. İyi bir kbb doktoruna muayene olun. Mr bu hastalığı tespit edemiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çene ve kulak ağrısı
    9 yıl önce açıldı
    Kulak arkası şişlik ve kanser
    10 yıl önce açıldı
    Kamburluk Nasıl Tedavi Edilir?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.