Şimdi Ara

kulağımı deldiricem tecrübelilere sorularım var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende alerji yaptığından mecburen 3-4 ay takıyordum deldirdiğim küpeyi, şu anda da gümüş dışında küpe takamıyorum hemen şişiyor kulağım.

Her eczane delmez ama kuyumcu yerine mutlaka eczanede deldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

deldirdim arkadaşlar, kadın 10 gün kalsın dedi ama o kadar tutmaya niyetim yok, en fazla 1 hafta sonra çıkarıp kendi küpemi takıcam, okullar açılana kadar 7/24 takarım hiç sorun değil, yanlız gümüş istemiyorum siyah halka istiyorum neden herkes gümüş diyor ? bu arada mc'e falan gidince arkadaşla para kalmadı krem falan alamadım yarın aynı yere gidip kulağımı temizlemek için krem istiycem, batikon olur mu mesela ?

Gümüş denmesinin nedeni tenin alerji yapmasın diye. Hassas cilde sahip olanlar için çok kötü iltihap kapabilir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lljoenll

Bende alerji yaptığından mecburen 3-4 ay takıyordum deldirdiğim küpeyi, şu anda da gümüş dışında küpe takamıyorum hemen şişiyor kulağım.

tamam sağol hocam , ankara-kızılaydakiler deler herhalde bir ara gittiğimde hallederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

eczanelerde deliyorlar mı yoksa kuyumculara falan mı gitmek lazım ?

biz eczanede deldirdik
  • quote:

arkadaşlar ya yarın, en geçen haftasonu deldirmeyi düşünüyorum, eczanede deldirmeyi düşünüyorum hijyenik olsun diye, acı oluyor mu, o taktıkları ilk küpe kaç gün kalmalı ? nasıl kullanılmalı arada döndürün diyorlar, bir şeyle temizlemek lazım mı ? okulda takamıycam tabi bir de okuldan sonra hep takarım ama 7 saat kadar okulda takmazsam sorun olur mu kapanma gibi ? olur derseniz öğle arasında bi yarım saat takarız artık

Hicbir acima sizlama olmaz. Tabancanin sesini duydugunda biraz tuhaf hissedebilirsin hepsi bu. Ilk deldikleri kupenin ignesi kalin olur deligin genis olsun kupeni kolay tak diye. O kupe en az 10 gun en fazla 15 gun kalsin. Kupeni gevsek birak hava alsin ici. Terramycin al eczaneden iki bucuk tl civari. Her gun iki defa surup dondur kulaginda kupeyi. Arka clipsten tutup rahatca dondurursun. Ilk gun uzerine yatma ve ertesi gun yap banyonu mumkunse ayni gun yapma. Kulak memesi kolay iyilesir korkma. Deldir. 3 deligim var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lljoenll

Bende alerji yaptığından mecburen 3-4 ay takıyordum deldirdiğim küpeyi, şu anda da gümüş dışında küpe takamıyorum hemen şişiyor kulağım.

bu ilk taktıkları mavi pırlanta 1 haftadan fazla tutmam bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay9701

quote:

arkadaşlar ya yarın, en geçen haftasonu deldirmeyi düşünüyorum, eczanede deldirmeyi düşünüyorum hijyenik olsun diye, acı oluyor mu, o taktıkları ilk küpe kaç gün kalmalı ? nasıl kullanılmalı arada döndürün diyorlar, bir şeyle temizlemek lazım mı ? okulda takamıycam tabi bir de okuldan sonra hep takarım ama 7 saat kadar okulda takmazsam sorun olur mu kapanma gibi ? olur derseniz öğle arasında bi yarım saat takarız artık

Hicbir acima sizlama olmaz. Tabancanin sesini duydugunda biraz tuhaf hissedebilirsin hepsi bu. Ilk deldikleri kupenin ignesi kalin olur deligin genis olsun kupeni kolay tak diye. O kupe en az 10 gun en fazla 15 gun kalsin. Kupeni gevsek birak hava alsin ici. Terramycin al eczaneden iki bucuk tl civari. Her gun iki defa surup dondur kulaginda kupeyi. Arka clipsten tutup rahatca dondurursun. Ilk gun uzerine yatma ve ertesi gun yap banyonu mumkunse ayni gun yapma. Kulak memesi kolay iyilesir korkma. Deldir. 3 deligim var

batikon söyledim şimdi babama dışarı çıkarken ama gerekirse onu da alırım sorun değil, peki küpeyi çıkarmadan nasıl sürücem, etrafına mı ?

• quote:

naber læ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkay9701

quote:

batikon söyledim şimdi babama dışarı çıkarken ama gerekirse onu da alırım sorun değil, peki küpeyi çıkarmadan nasıl sürücem, etrafına mı ?

kardesim kupenin clipsini gevset biraz. gevsettikten sonra arkadan itersen on iyice gevser deligin gorunur. oraya sur kremi kupeyi ileri geri yap o krem icerde yayilir zaten. kremi en az iki hafta kullan bence. arko da olabilir. iltihap olursa terramycn kullan. iltihap kurutucu cunku. ben ikinci gun kupemi degistirdigim icin baya iltihaplanmisti terramyn iki gunde iyilestirdi. hayirli olsunn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sol kulagımda 2 tane delik var. İlk delerken ufak bi acı hissedersin sonra yanıyo biraz sıcaklığı hissedersin. Eger dovmeci,piercing takan yerlere godersen duz gumus rengi kupeyle deliyolar. Gayet guzel duruyo. Parlak degil ben sana okullar acılana kadar cıkartma derim cunku sislik hissediyosun,iltihap kapiyo. Birak kalsin ara sira icerde dondur kupeyi. Yatarken kulagini teremycine i bilirsin onla ovustur. Ellerin kirliylen dokunma.

• Birini daha kaybettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iambypire

quote:

naber læ

sen kimsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Birini daha kaybettik.

sen kimdin ki kimi kaybettin batman gardaş
  • mkache21 kullanıcısına yanıt
    Rachel Bi arada Ra's Al Ghul'un kızına iş atıcaktık, olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Rachel Bi arada Ra's Al Ghul'un kızına iş atıcaktık, olmadı

sen nedense bende blokluydun banın açılmışken hoşgeldin hediyesi olarak kaldırdım bloğu
  • kulak yerine başka yeri deldirme dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

kulak yerine başka yeri deldirme dikkat et

başına gelen bilir tabi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

kulak yerine başka yeri deldirme dikkat et

başına gelen bilir tabi...

sen şimdi tecavüz nedir bilmiyor musun ? biliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jesse-Pinkman

Öylede garip olcak aklımada geldide küpe durumundan farksız benım ıcın . Cuma rapor alsam cuma cumartesı pazar takılı kalsa yetmezmı ya

Valla hocam dedim ya yapı meselesi bana kalırsa bir hafta kalmalı en azından ama siz bilirsiniz. Uzun bi tatilinizde deldirin bence yada dediğim gibi bant. Gerci bayanlar okula is yerine vs abartı olmadıkça kupeyle gidebiliyorken kadın erkek eşitliğini savunan bi ülkede erkekler neden gidince sıkıntı oluyor anlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.