Şimdi Ara

Kulağımı deldirdim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kulağımı bugün deldirdim. Evdekiler fark etmesin diye çıkarıp tersten takacaktım. ( Sol kulağımda 2. delik bu.) Diğerini deldirdiğimde çıkarıp tersten taktım. Fark edilmedi. Bunu da aynı şekilde yapacaktım. Çıkardım (Evde değildim.) elimden düştü ve lavabodan içeri gitti. Bir saat sonra falan hemen yeni düz bir küpe buldum. Taktım arkadan çıkmadı. Arkadan taktım önden çıkmadı :D Gitmiyordu. Sadece ucu giriyordu. Acısına katlanarak önden zorlayarak ittim. Kulağımın arkasına kadar geldi fakat delikten çıkmıyordu. "Belki arka taraf kapanmıştır." dedim arkadan taktım (onu da zorladım ve öne kadar gitti.) Bu seferde önden çıkmadı. :D İçinde ama tamamı küpenin. İki taraftanda giriyor (tam olarak giriyor.) Fakat diğer tarafından çıkmıyor.

Ne yapmam gerek yardım edin :D Kulağım acıyor :D

• sigara as

Kulağımı deldirdim.
  • Ne oluyor lan :D Sen kimsin?? :D
  • başkası uğraşsın arkadaşın filan yok mu ? işte onlar incelesin kulağını bakalım neyin nesiymiş
  • Malesef. Yanımda yok şu an :/ Dışarıda karanlık. Bir kafeye falan gidersekte hoş bir görüntü olmaz bence. :D
  • evine çağır o zaman hocam hazır gelmişken yılbaşı planları yapın genç adamsın git dolaş hatta eksik varsa ben de geliyim
  • Ne anlatıyon lae;
    quote:

Sadece ucu giriyordu,tersten soktum,çok acıdı,taktım arkadan çıkmadı ,arkadan taktım önden çıkmadı, ''Belki arka taraf kapanmıştır." dedim arkadan taktım,iki taraftanda giriyor (tam olarak giriyor.) Fakat diğer tarafından çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 28 Aralık 2013; 21:57:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dün kulağımı deldirdim
    13 yıl önce açıldı
    saçımı sakalımı kestim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evde Bepanthen varsa Biraz krem sur bu aksam, yarin ilk isin ince bir kupe almak olsun, yarin takarken aciyabilir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Ne anlatıyon lae;
    quote:

Sadece ucu giriyordu,tersten soktum,çok acıdı,taktım arkadan çıkmadı ,arkadan taktım önden çıkmadı, ''Belki arka taraf kapanmıştır." dedim arkadan taktım,iki taraftanda giriyor (tam olarak giriyor.) Fakat diğer tarafından çıkmıyor.

İyi güldüm

• yamuk delmiş delen arkadaş, aşağı yukarı yap delikten geçirmeye çalış. taktığın küpeye deri pomadı sür iyileşmesine yardımı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Evde Bepanthen varsa Biraz krem sur bu aksam, yarin ilk isin ince bir kupe almak olsun, yarin takarken aciyabilir ..

Olur mu diyorsun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanoz204

quote:

Evde Bepanthen varsa Biraz krem sur bu aksam, yarin ilk isin ince bir kupe almak olsun, yarin takarken aciyabilir ..

Olur mu diyorsun??

Evde Bepanthen krem varsa sorun olmaz sur biraz ,
    vede kupe deligi kapanmaz bir gecede sadece bayagi
    yapisir yarin biraz zorlanirsin okadar .. Vede kremden surmeye dewam et yarin ve ertesi gun cabuk iyilesir ..
  • quote:

quote:

quote:

Olur mu diyorsun??

Evde Bepanthen krem varsa sorun olmaz sur biraz ,
    vede kupe deligi kapanmaz bir gecede sadece bayagi
    yapisir yarin biraz zorlanirsin okadar .. Vede kremden surmeye dewam et yarin ve ertesi gun cabuk iyilesir ..

Şimdi tekrar takmayı denedim. Az önce zorladım küpe giriyordu. Şimdi küpede girmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcı

yamuk delmiş delen arkadaş, aşağı yukarı yap delikten geçirmeye çalış. taktığın küpeye deri pomadı sür iyileşmesine yardımı olur.

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcı

yamuk delmiş delen arkadaş, aşağı yukarı yap delikten geçirmeye çalış. taktığın küpeye deri pomadı sür iyileşmesine yardımı olur.

Aşağı yukarı yapmaktan bir hal oldum :D
  • Yeni deldirdigin icin cabuk yapisir , Yarin deldirdigin yere gidip biraz sogutucu sprey sıksın kulak memene ve eleman kendı taksın kupeni.
  • quote:

Yeni deldirdigin icin cabuk yapisir , Yarin deldirdigin yere gidip biraz sogutucu sprey sıksın kulak memene ve eleman kendı taksın kupeni.

Tersten tak desem takar mı acaba?? :D
  • quote:

quote:

Yeni deldirdigin icin cabuk yapisir , Yarin deldirdigin yere gidip biraz sogutucu sprey sıksın kulak memene ve eleman kendı taksın kupeni.

Once bir acilsinda delik, dah sonra kendinde ters takarsin
  • quote:

quote:

quote:

Sağ ol :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sağ ol :)

Rica ederim ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.