Şimdi Ara

Kühne Hardal 3,90 TL (KİPA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kipada 25 Eylüle Kadar Kühne normal, Orta Acı, Dijon tipi Acı Hardal 3.90.TL

     Kühne Hardal 3,90 TL (KİPA)

    Daha önce orta acı denemiştim bu sefer tam acı aldım bunu çok daha çok beğendim

    Karşılaştırma yaparsak Migros'ta Fiyatı 7.65.TL

    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1449219-30319-kuhne-orta-aci-hardal-250-gr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexxson -- 2 Eylül 2013; 21:53:09 >







  • Beyler cahilligimi maruz gorun belki cok faydali ama hardali ne ile kullaniyorsunuZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyffullah

    Beyler cahilligimi maruz gorun belki cok faydali ama hardali ne ile kullaniyorsunuZ

    Sosis,tavuk eti,normal et vs vs....kasik kasik hardal yiyebilirim yummyyy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayabusaaa


    quote:

    Orijinalden alıntı: seyffullah

    Beyler cahilligimi maruz gorun belki cok faydali ama hardali ne ile kullaniyorsunuZ

    Sosis,tavuk eti,normal et vs vs....kasik kasik hardal yiyebilirim yummyyy

    aga sosis yemem de diğer normal etleri denerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyffullah

    Beyler cahilligimi maruz gorun belki cok faydali ama hardali ne ile kullaniyorsunuZ

    köfteyle iyi gidiyor..birde sucukla..
  • Kızmayon arkdaşlar hayatım boyunca ton balığından sonra ki en kötü lezzet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

    quote:

    Orijinalden alıntı: seyffullah

    Beyler cahilligimi maruz gorun belki cok faydali ama hardali ne ile kullaniyorsunuZ

    köfteyle iyi gidiyor..birde sucukla..

    Genelde urun kalitesizse sos kullanilir ketcap hardal gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyffullah


    quote:

    Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

    quote:

    Orijinalden alıntı: seyffullah

    Beyler cahilligimi maruz gorun belki cok faydali ama hardali ne ile kullaniyorsunuZ

    köfteyle iyi gidiyor..birde sucukla..

    Genelde urun kalitesizse sos kullanilir ketcap hardal gibi

    NE ALAKASI VAR KARDEŞ..SESLİ GÜLDÜM SANA..BEN KENDİ EVİME ALDIĞIM ÜRÜNLERDE KULLANIYORUM DIŞRIDA YEDİKLERİMDEN BAHSETMİYORUM..ŞAHİN,PINAR BİRDE NAMET ALIYORUM DENK GELİRSE..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

    quote:

    Orijinalden alıntı: seyffullah


    quote:

    Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

    quote:

    Orijinalden alıntı: seyffullah

    Beyler cahilligimi maruz gorun belki cok faydali ama hardali ne ile kullaniyorsunuZ

    köfteyle iyi gidiyor..birde sucukla..

    Genelde urun kalitesizse sos kullanilir ketcap hardal gibi

    NE ALAKASI VAR KARDEŞ..SESLİ GÜLDÜM SANA..BEN KENDİ EVİME ALDIĞIM ÜRÜNLERDE KULLANIYORUM DIŞRIDA YEDİKLERİMDEN BAHSETMİYORUM..ŞAHİN,PINAR BİRDE NAMET ALIYORUM DENK GELİRSE..

    Dostum sana saygi duyarim lakin bir de et balik kurumu sucugu ve diger urunlerini dene hic vedat milorun dogal soslar harici kullandigini gordun mu bu adam yemek konusunda profesordur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.