Şimdi Ara

KÜFÜRÜN ADI GÜNAH KOSP YASAK :::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya deli olacam 2 dir giriyorum boss bulup kesiyorum ama her ikisinde de dc oluyorum tekrar girince bu sefer de assas çimleri sayıyor.Gitti 9milyon exp. Nolcak şimdi suçlu kim kosp yasak diyorlar tamam anladık peki bana söölesinler o zaman cevap versinler her ay 30 ytl bayılan bizler (silver premiumj fiyatı) bööle exp düşürülmeye mahkum mu olacaz paralarımız nereye gidiyor.

Bi daha girebilsem chaRI town a çekecem o da olmuyor RRRRRRRRRRRRRRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 30 Ağustos 2007; 12:38:50 >

• Bence sende bisey var ben sahsen günde en fazLa oda ara sıra 1 kere dc oLuyorum
  • aynen katılıyorum işden eve geldim bi keyif ile e1 girip ticaret yapacam ama bir geliyorum serverlar yok bide pre alıyoruz ya bu ne rezilikdir
  • Koxpa laf eden bence oyundan anlamıyordur ah ulan keşke çok önceden tanışsaydım bu meretle valla 2 tane 70 level char sahibi yaptı beni o program hakkını ödeyemem hilaladam (kafiyeye bak)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Koxpa laf eden bence oyundan anlamıyordur ah ulan keşke çok önceden tanışsaydım bu meretle valla 2 tane 70 level char sahibi yaptı beni o program hakkını ödeyemem hilaladam (kafiyeye bak)

valla ben kullanmadım ama su an oynadıım tum +75 charlar hılaladam(özgür abi saolsun )

kullanmadım ama kullananlardan aldım nasıl ole oluror dıceklere hiç kendım char kasmadım ailem bılg ın acık durmasına kızıo sabaha kadar arkımın ınt cafe var orda 8 tane +75 char kasdı hepsınıde tek 1 tane +7 ib ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quillinasty -- 30 Ağustos 2007; 12:48:07 >
  • Ben de koxp la kasıyodum hilal adam sağolsun millet charımız onun yüzünden hack leniyor diyor ama ben 1 kez hack yedim o kişiyi de biliyorum kim olduğunu zaten ... hilal adam değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BETO35

quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Koxpa laf eden bence oyundan anlamıyordur ah ulan keşke çok önceden tanışsaydım bu meretle valla 2 tane 70 level char sahibi yaptı beni o program hakkını ödeyemem hilaladam (kafiyeye bak)

valla ben kullanmadım ama su an oynadıım tum +75 charlar hılaladam(özgür abi saolsun )

kullanmadım ama kullananlardan aldım nasıl ole oluror dıceklere hiç kendım char kasmadım ailem bılg ın acık durmasına kızıo sabaha kadar arkımın ınt cafe var orda 8 tane +75 char kasdı hepsınıde tek 1 tane +7 ib ile

Helal olsun o arkadaşına o zaman vallahi koxp kullananı kardeşim bellerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • No Koxp No Cry

(Diye bir nick vardı.)

Dc her zaman tam boss keserken oluyorsa ilginç
  • geçen barkk kesiodum kenara cektim dc oldum
    biraz önce de atilla beklerken baska yerde cıkmıs clandan agırdılar yine dc oldum bu ne yaa hep boss cıkınca oluor bi dahakine kesmicem 3 dk beklicem dc olmassam dalıcam olursam ölmücem girdiğim gibi dalacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.